[Kraków] 22.09 - 2x2000
Re: [Kraków] 22.09 - 2x2000
Zaktualizowalem pierwszy post - zapraszam do zgłoszeń (można grać samemu dwiema armiami jak ktoś nie ma kolegów )
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Ja [OK] + Shady [SA]
Są gdzieś rozpisane zasady takich sojuszy?
W sensie ustaliliśmy, że spelle można rzucać na sojusznicze modele ale czy np. można włazić do sojuszniczego oddziału,
czy dajemy sobie na wzajem liderke i hold your ground ?
Czy rozstawienie wygląda jakoś inaczej czy traktujemy jedna stronę jako jedna armie na potrzeby rozstawienia?
I czy scenariusze zdobywamy wspólnie?
Nie grałem nigdy parówki a w końcu idziemy po top
W sensie ustaliliśmy, że spelle można rzucać na sojusznicze modele ale czy np. można włazić do sojuszniczego oddziału,
Czy rozstawienie wygląda jakoś inaczej czy traktujemy jedna stronę jako jedna armie na potrzeby rozstawienia?
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
EDIT: Planuję się pokazać z Mamutem
Ostatnio zmieniony 2 wrz 2018, o 16:47 przez kubencjusz, łącznie zmieniany 2 razy.
Na dzień dzisiejszy nie wiem czy będę wtedy w Krakowie.
I dowiem się pewnie przed samym turniejem więc jak bym był to wpadnę z armią na 4k
wolałbym w parze zdecydowanie ale ze względu na powyższe ciężko mi coś ustalić
No chyba, że ktoś ma podobnie to mógłbym pójść na coś takiego coby potem nie było żalu, że któryś miał być a go nie ma
I dowiem się pewnie przed samym turniejem więc jak bym był to wpadnę z armią na 4k
wolałbym w parze zdecydowanie ale ze względu na powyższe ciężko mi coś ustalić
No chyba, że ktoś ma podobnie to mógłbym pójść na coś takiego coby potem nie było żalu, że któryś miał być a go nie ma
W friendly armie traktowane są jako jedna całość na potrzeby czarow, wchodzenia do oddziałów, generała czy BSB.baszut pisze:Ja [OK] + Shady [SA]
Scenariusz jest do zrobienia dla sojuszu.
Wystawiamy po 1 z każdej armii jako akcja +czyli 2 na sojusz)
@Warx
2 różne
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Jako że w sumie nie jesteśmy zapisani na liście to zgłaszam drużynę:
kubencjusz + mamut. yo
kubencjusz + mamut. yo
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos