[Gliwice - Kozłów] 29.09, Mistrzostwa Śląska w 9th Age
[Gliwice - Kozłów] 29.09, Mistrzostwa Śląska w 9th Age
"Indywidualne Mistrzostwa Śląska w 9th Age"
W imieniu Pilchowickiego klubu "Schwarze Pferd"oraz Paintball Gliwice mamy zaszczyt zaprosić Państwa na turniej Fantasy Battle 9th Age - Indywidualne Mistrzostwa Śląska w 9th Age.
Chcemy bardzo serdecznie podziękować naszemu klubowiczowi Łukaszowi Okońskiemu za udostępnienie nam sali oraz miejsca do grania.
Format główny: 4500pkt, jednak pozostając otwartymi na osoby wracające do grania i zachęcając tych, co dopiero poznają 9th edycję, istnieje możliwość grania parami po 2250 pkt. na armię ( według zasad sojuszu z podręcznika). Jednak wszystkie kandydatury grania parami na 2250 muszą uzyskać moją akceptację.
Będziemy grać na najnowszą dostępną wersję zasad.
Lokalizacja: Kozłów (pod Gliwicami), hotel "Pod Platanem" (Paintball Gliwice), ul. Marcina 35.
( tam gdzie zawsze był master i w przyszłości będzie znowu )
Sponsorzy:
Paintball Gliwice
ul. Marcina 35, 44-153 Kozłów (k. Gliwic)
tel. +48 669 445 634
Dla wszystkich związanych z turniejem (ich rodzin i przyjaciół) dnia 29 września obowiązuje -15% na cenę paintball'u. W przypadku rezerwacji gry na inne terminy proszę podać hasło: "Schwarze Pferd", może załatwię coś więcej.
Perfectly Painted Studio
Oferuje 5% rabat na usługi malarskie.
felu miniature painting
Oferujący dla uczestników turnieju specjalne warianty cenowe oraz ekstra szybkie terminy realizacji.
Bony zakupowe.
Data: 29 września 2018
Termin wysyłania rozpisek: rozpiski wysłane do 26 września 2018 na adres: schwarzepferd2018@gmail.com
będą owocowały dodatkowymi 3 punktami dla gracza.
Format html lub txt
Zaczynamy grę o: 9:00
Wpisowe: 20 PLN
W cenie wejściówki zapewniamy każdemu uczestnikowi skromny poczęstunek ( kiełbaska z grilla etc)
dane do przedpłaty:
Przedpłata zaksięgowana do 26 września 2018 roku będzie owocowała dla gracza dodatkowymi 3 punktami.
Jakub Drozdowski
nr konta : 94 1160 2202 0000 0003 0051 2290
w tytule podać ksywkę + nazwisko
Gramy 3 bitwy - ze scenariuszami ( punktacja liczona według podręcznika)
Rozkład jazdy:
9.00 Przygotowanie sali
9:25-12:15 I bitwa
12:25-15:15 II bitwa
15:25-18:25 III bitwa
18:40 - ogłoszenie wyników
Limit miejsc: 26/40 osób ( w zależności od zainteresowania limit można zawsze powiększyć)
Nagrody: Puchar dla zwycięzcy + nagrody dla top 3 oraz losowe ( ich ilość uzależniona jest od frekwencji)
Informacje dodatkowe:
Dopuszczam drobne proxowanie. Jeżeli to zbyt ogólnikowe to pytajcie na PM czy dopuszczę.
Organizator drukuje rozpiski przesłane w terminie.
Zapraszam również na korzystanie tego dnia z pola paintballowego ( 5 m od miejsca grania )
Po turnieju będzie organizowana gra otwarta w paintball, serdecznie zapraszamy na grę i wykorzystanie bonów z nagród.
W czasie imprezy dostępne będą dania z grilla i napoje.
Jeśli zbierze się większa grupa ludzi przybywających transportem publicznym ( PKP / autobusy etc.) będę organizował dojazd z centrum Gliwic do Kozłowa.
9th age on SILESIA !!!!!!!!!!!!
W imieniu Pilchowickiego klubu "Schwarze Pferd"oraz Paintball Gliwice mamy zaszczyt zaprosić Państwa na turniej Fantasy Battle 9th Age - Indywidualne Mistrzostwa Śląska w 9th Age.
Chcemy bardzo serdecznie podziękować naszemu klubowiczowi Łukaszowi Okońskiemu za udostępnienie nam sali oraz miejsca do grania.
Format główny: 4500pkt, jednak pozostając otwartymi na osoby wracające do grania i zachęcając tych, co dopiero poznają 9th edycję, istnieje możliwość grania parami po 2250 pkt. na armię ( według zasad sojuszu z podręcznika). Jednak wszystkie kandydatury grania parami na 2250 muszą uzyskać moją akceptację.
Będziemy grać na najnowszą dostępną wersję zasad.
Lokalizacja: Kozłów (pod Gliwicami), hotel "Pod Platanem" (Paintball Gliwice), ul. Marcina 35.
( tam gdzie zawsze był master i w przyszłości będzie znowu )
Sponsorzy:
Paintball Gliwice
ul. Marcina 35, 44-153 Kozłów (k. Gliwic)
tel. +48 669 445 634
Dla wszystkich związanych z turniejem (ich rodzin i przyjaciół) dnia 29 września obowiązuje -15% na cenę paintball'u. W przypadku rezerwacji gry na inne terminy proszę podać hasło: "Schwarze Pferd", może załatwię coś więcej.
Perfectly Painted Studio
Oferuje 5% rabat na usługi malarskie.
felu miniature painting
Oferujący dla uczestników turnieju specjalne warianty cenowe oraz ekstra szybkie terminy realizacji.
Bony zakupowe.
Data: 29 września 2018
Termin wysyłania rozpisek: rozpiski wysłane do 26 września 2018 na adres: schwarzepferd2018@gmail.com
będą owocowały dodatkowymi 3 punktami dla gracza.
Format html lub txt
Zaczynamy grę o: 9:00
Wpisowe: 20 PLN
W cenie wejściówki zapewniamy każdemu uczestnikowi skromny poczęstunek ( kiełbaska z grilla etc)
dane do przedpłaty:
Przedpłata zaksięgowana do 26 września 2018 roku będzie owocowała dla gracza dodatkowymi 3 punktami.
Jakub Drozdowski
nr konta : 94 1160 2202 0000 0003 0051 2290
w tytule podać ksywkę + nazwisko
Gramy 3 bitwy - ze scenariuszami ( punktacja liczona według podręcznika)
Rozkład jazdy:
9.00 Przygotowanie sali
9:25-12:15 I bitwa
12:25-15:15 II bitwa
15:25-18:25 III bitwa
18:40 - ogłoszenie wyników
Limit miejsc: 26/40 osób ( w zależności od zainteresowania limit można zawsze powiększyć)
Nagrody: Puchar dla zwycięzcy + nagrody dla top 3 oraz losowe ( ich ilość uzależniona jest od frekwencji)
Informacje dodatkowe:
Dopuszczam drobne proxowanie. Jeżeli to zbyt ogólnikowe to pytajcie na PM czy dopuszczę.
Organizator drukuje rozpiski przesłane w terminie.
Zapraszam również na korzystanie tego dnia z pola paintballowego ( 5 m od miejsca grania )
Po turnieju będzie organizowana gra otwarta w paintball, serdecznie zapraszamy na grę i wykorzystanie bonów z nagród.
W czasie imprezy dostępne będą dania z grilla i napoje.
Jeśli zbierze się większa grupa ludzi przybywających transportem publicznym ( PKP / autobusy etc.) będę organizował dojazd z centrum Gliwic do Kozłowa.
9th age on SILESIA !!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2018, o 07:42 przez PAWLAK, łącznie zmieniany 6 razy.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Lista zgłoszonych:
1. Pawlak EoS P, R
2. Kerszur DH P, R
3. Cezar VC P, R
4. Marek B. DL P, R
5. Łukasz Okoński SE P, R
6. WarX DH P, R
7. BigBoss P, R
8. AndrzejAndrzej P, R
9. Mamut VC P,R
10. MNP21 EoS P, R
11. Szymu OG P, R
12. MISZTA SE P, R
13. Arrander DH P, R
14. Durin WotDG
15. PSz P, R
16. Janek BH P, R
17. ZielonySkaven SV
18.
P - przedpłata
R - rozpiska
1. Pawlak EoS P, R
2. Kerszur DH P, R
3. Cezar VC P, R
4. Marek B. DL P, R
5. Łukasz Okoński SE P, R
6. WarX DH P, R
7. BigBoss P, R
8. AndrzejAndrzej P, R
9. Mamut VC P,R
10. MNP21 EoS P, R
11. Szymu OG P, R
12. MISZTA SE P, R
13. Arrander DH P, R
14. Durin WotDG
15. PSz P, R
16. Janek BH P, R
17. ZielonySkaven SV
18.
P - przedpłata
R - rozpiska
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2018, o 07:37 przez PAWLAK, łącznie zmieniany 11 razy.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Weź brata i Bielską ekipę, ja też wezmę co trzebaBig Boss M. pisze:Wbijam
Okazało się że Mam wolne, winc wpadnę
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
Ogólnie teoretycznie miejsca jako tako nie są limitowane, jednak musimy wiedzieć ile przygotować makiet, stołów i jedzenia. Także musimy wiedzieć co najmniej 3dni przed ile będzie osób, później nie możemy zagwarantować miejsca ze względu że obok gra 40tka i możliwe że aos.
Zapraszamy Krakowską brać. U nas to ostatni turniej w tym roku, więc od października jeździmy do Was. Ps. Mam nadzieje że Arrander wygryzł Laika z pozycji organizatora
Dobra Pawlak znowu podejme probe dotarcia na turniej;)
Jak z ocena malowania?
Co do proxow - mozna zamieniac Bull Centaury z Jurkami?
Jak z ocena malowania?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Brak oceny, ale postaramy się o nagrodę dla najlepiej pomalowanej armii.Durin pisze:
Jak z ocena malowania?
Przechodzą każde proxy poza kartkami z papieru