[MASTER] Poznań, 15-16.09. 2018
Re: [MASTER] Poznań, 15-16.09. 2018
Czy jakaś dobra dusza wydrukuje mi zasady armijne de za Piwerko?
Nie będzie mnie, jeśli więc dla kogoś przeszkodą była wejściówka to bardzo proszę.
Nie potrafię. Zwyczajnie nie chcę potrafić i nie chcę tego rozumieć ani widzieć. Gratulowania ludziom porażki moralnej, ludziom którzy mieli godnie reprezentować środowisko, kluby, kraj -nie potrafię znieść. Zwłaszcza, że za rok i tak nic się nie zmieni. Ja odpadam, wypaliłem się.
Za dobre dziękuję. Za złe przepraszam.
Nie potrafię. Zwyczajnie nie chcę potrafić i nie chcę tego rozumieć ani widzieć. Gratulowania ludziom porażki moralnej, ludziom którzy mieli godnie reprezentować środowisko, kluby, kraj -nie potrafię znieść. Zwłaszcza, że za rok i tak nic się nie zmieni. Ja odpadam, wypaliłem się.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Ale, ze o co chodzi?Dziedzic pisze:Nie będzie mnie, jeśli więc dla kogoś przeszkodą była wejściówka to bardzo proszę.
bedzie ktos tak dobry i druknie mi rozpiske?:)
Galharen pisze:bedzie ktos tak dobry i druknie mi rozpiske?:)
Zrobię to.Shino pisze:I mi?
- Offspringman
- Kretozord
Karniaki za brak rozpisek się posypią?
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Siema, dałby radę też ktoś wydrukować moją? Nie ma jej w zestawieniu bo późno wysyłałem, doślę na maila przyjaznej osobie która się podejmie pomocy.