Typhus
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ładny
Bez fajerwerków, ale solidna robota. Lewą stopę ma trochę w powietrzu i ja bym tam trochę ciemniejszą krew zrobił, ale to kosmetyka.
pzd
Bez fajerwerków, ale solidna robota. Lewą stopę ma trochę w powietrzu i ja bym tam trochę ciemniejszą krew zrobił, ale to kosmetyka.
pzd
Krew tętnicza to dobra krew.
Bardzo fajny i czysty nurglita.Jak dla mnie bomba.
Bardzo fajny i czysty nurglita.Jak dla mnie bomba.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- GraveDigger
- Chuck Norris
mi tez bardzo sie podoba, jedyne to ten helmofon- moglby byc troche podtopiony w tym blocie
Model jest świetny, co do tego nie ma wątpliwości Ostatnio pinowałem takiego kumplowi, swoją drogą dostał go między innymi odemnie na urodziny Malowanie też mi się bardzo podoba, dobre przejścia no i ... KREW!!!!! miodzio Papa Nurgle jest z Ciebie dumny
Podoba mi się Szczególnie dobrze wyszła kosa czyt. krew .Emblematy na naramiennikach tez super
p.s-Czy tam przypadkiem na tych rurkach nie ma nadlewki 1 i 2 zdjęcie .
p.s-Czy tam przypadkiem na tych rurkach nie ma nadlewki 1 i 2 zdjęcie .
- GraveDigger
- Chuck Norris
Aaaaaaaaa no tak, nie pomyslalem o tym, przepraszamLunn pisze:To nie jest hełmofon! To jest cały space marine, zaczajony aby z zasadzki i przebiegle odgryźć jądra Typhusowi!
A to hardcorowiec , Typhusowi jadra chce odgryzc , ja bym sie bal nie wiadomo ile sie nie mylLunn pisze:To nie jest hełmofon! To jest cały space marine, zaczajony aby z zasadzki i przebiegle odgryźć jądra Typhusowi!GraveDigger pisze:jedyne to ten helmofon- moglby byc troche podtopiony w tym blocie
Figs uroczy
pływający hełm mi też się średnio podoba. i krew. przy tym modelu ciemna by chyba lepiej wyglądała. no i różnych kolorów za dużo trochę.
ale przejścia niektóre wyszły nieźle i mucha na padzie mi sie podoba;]
ale przejścia niektóre wyszły nieźle i mucha na padzie mi sie podoba;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
-
- Kretozord
10.000 lat !Lesthad pisze: ja bym sie bal nie wiadomo ile sie nie myl
Figurka jak zwykle pocisk i tym razem czasowo bardzo dobrze
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash