DMP 2019 - Kraków - Stara Zajeznia 13/14.07
Re: DMP 2019 - Kraków - Stara Zajeznia 13/14.07
Potrolluję trochę, ale kandydatura Krakowa musi jeszcze zostać zatwierdzona przez ligę
Nie mówcie tego Jarkowi!Stan pisze:Potrolluję trochę, ale kandydatura Krakowa musi jeszcze zostać zatwierdzona przez ligę
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
- swieta_barbara
- habydysz
Spoko. Właściwie to dobry pomysł, ale upadał za każdym razem jak był poruszany na LL.Laik pisze:Najwyżej to będzie lokal
Ale formatkę rozpy to wrzuciłeś z baaardzo starej wersji booka.
Na razie nie ma zgrzytów z regulaminem, szczególnie, że ten nie ma żadnych obostrzeń a propos nazw turniejówPAWLAK pisze:Nie mówcie tego Jarkowi!Stan pisze:Potrolluję trochę, ale kandydatura Krakowa musi jeszcze zostać zatwierdzona przez ligę
Tak z ciekawości, jakie widzisz atuty takiego rozwiązania?swieta_barbara pisze:Spoko. Właściwie to dobry pomysł, ale upadał za każdym razem jak był poruszany na LL.Laik pisze:Najwyżej to będzie lokal
Nasz Dezyr miał akurat urodzinyswieta_barbara pisze:Spoko. Właściwie to dobry pomysł, ale upadał za każdym razem jak był poruszany na LL.Laik pisze:Najwyżej to będzie lokal
Ale formatkę rozpy to wrzuciłeś z baaardzo starej wersji booka.
co do rozp to po prostu format ETC czyli ładny tekst
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- swieta_barbara
- habydysz
5 osób dostaje 300 do ligi. To jest moim zdaniem trochę zbyt duża waga turnieju.JarekK pisze:Tak z ciekawości, jakie widzisz atuty takiego rozwiązania?
A po cichu planowalismy wystawic dwa sklady XIII tej w tym roku, a tu widze juz nadkomplet...Andrew pisze:Proszę o zapisanie XIII Kohorta
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
www.facebook.com/XIIIKohorta
nadkomplet jest w tych którzy mówią że chcą kupić bilet - ważniejsza jest lista tych którzy ten bilet kupili a tu póki co jest jeszcze sporo luzuFilup pisze:A po cichu planowalismy wystawic dwa sklady XIII tej w tym roku, a tu widze juz nadkomplet...Andrew pisze:Proszę o zapisanie XIII Kohorta
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Otrzymałem informacje o kolejnych 4 płatnościach z zagranicy (w tym momencie obcokrajowcy to połowa opłaconych na liście będzie) - nie chciałbym znowu słuchać że nie ma miejsc dla Polaków -, miejsca są dla wszystkich którym na nich zależy.
Poszedł przelew za Animosity 1.