[Master] [Ankieta] Warszawa 23-24.02.2019
- Big Boss M.
- Falubaz
Re: [Master] [Ankieta] Warszawa 23-24.02.2019
Drużynówka na 8 osob to by było coś;)
Tak tylko przypomnę wszystkim entuzjastom 8 osobówki, że ETC trwa 3 dni. Parowanie już na DMP zajmuje w uj, a chcecie większych teamow.
8 osób to jest też problem logistyczny. Jedna wypadnie i 7 nie jedzie?
A i dopytam jeszcze o zegary. Widziałem, że w warszawie pomysł się powoli przyjmuje. Czy organizator mógłby zadbać o uściślenie ich używania w swoim regulaminie? (Jeśli mam swój i chce z nim grać to przeciwnik też musi + kary za przekroczenie czasu)
8 osób to jest też problem logistyczny. Jedna wypadnie i 7 nie jedzie?
A i dopytam jeszcze o zegary. Widziałem, że w warszawie pomysł się powoli przyjmuje. Czy organizator mógłby zadbać o uściślenie ich używania w swoim regulaminie? (Jeśli mam swój i chce z nim grać to przeciwnik też musi + kary za przekroczenie czasu)
- swieta_barbara
- habydysz
Czemu? Przecież w każdej rundzie w tej samej chwili się wychodzi z obu stron i ostatni gra z ostatnim.Stan pisze:barbara - tylko jak wtedy parowanie zrobić? Chyba musi być nieparzyście. 3 lub 5.
Czy ja czegoś nie ogarniam?
A 4 osoby to idealnie samochód na dojazd, plus takiego turnieju nie ma.
Dorzuciłbym Bazyliszki
- Offspringman
- Kretozord
Co do Bazyliszków jestem na tak.
Dobrze urozmaicają grę. Stare dobre czasy...
Dobrze urozmaicają grę. Stare dobre czasy...
-
- "Nie jestem powergamerem"
Glosuje za drużynówką 3 osobową.
Wolałbym singiel
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
Miejcie na uwadze, że to będzie pierwszy albo drugi master na nowe zasady, jeśli autorzy projektu dotrzymają słowa i ukaże się wersja gold.
No i turniej nie może być Bazyliszkiem, w sprawie wskrzeszenia tej serii musicie porozmawiać z kimś innym
No i turniej nie może być Bazyliszkiem, w sprawie wskrzeszenia tej serii musicie porozmawiać z kimś innym
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.