Ogłoszenie otwarte do wszystkich członków naszej społeczności -, proszę o zgłaszanie się w tym temacie osób (duetów wszak to sprawdzony system) które chciałby się podjąć selekcji - deadline to poniedziałek koniec dnia.
Moderator: swieta_barbara
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Faktycznie. Do porażki PRu Team Poland mogliście nie wygrać ETC mając "najmocniejszy skład ever". Oh, wait...Laik pisze:Dziękujemy wraz z Crusem za możliwość wybierania składu na tegoroczne ETC, myślimy że wyszło nienajgorzej, jednocześnie czas myśleć o kolejnym roku i o tym co można zrobić lepiej.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Załóż drugie konto - może nick Lohost (ponoć wolny) i zgłosicie się razemDziedzic pisze: BTW kto chciałby ze mną być selekcjonerem kadry 2019? Obiecuję minimum pracy i odpowiedzialności bo i tak zamierzam zrobić wszystko sam, ale wymóg formalny....
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Kiedy czytałem tego posta słyszałem wyraźnie dudnienie kopyt i szum skrzydeł naszej husarii.Zeppelin pisze:Nie wiem, czy uda się do tego doprowadzić ale uważam, że najlepszym kandydatem byłby i jest Abrasus.
Myślę, że powinien zostać Selekcjonerem Kadry. Nasze Polskie środowisko uhonoruje w ten sposób naszą legendę, w wyraźny sposób pokaże jak bardzo jesteśmy wdzięczni za jego dokonania w kadrze oraz pokaże co nasze środowisko myśli o międzynarodowym banie i gdzie go ma.
Abrasus - byłeś Wielki, bądź Wielki. Zbieraj watache i idźcie po złoto!
Moze przenieść bo lubię te moje intrygi dostrzegane przez niezawodnego Lohosta ale trochę chlew się robi.Shino pisze:to aby zaczac temat chcialbym zglosic Tomka Tutaja i siebie
rozmowy okoloselekcyjne zostawic w tym temacie, czy przeniesc do jakiegos tematu obok, aby bylo czytelniej?
GłosowałbymShino pisze:to aby zaczac temat chcialbym zglosic Tomka Tutaja i siebie
rozmowy okoloselekcyjne zostawic w tym temacie, czy przeniesc do jakiegos tematu obok, aby bylo czytelniej?
Eh, lubisz umniejszać swój wpływ na różne rzeczy, ale słup to zdecydowanie przesadaślivek pisze:A co mi tam - kandyduję z Dziedzicem jako słup aby jego kandydatura była legalnaNiech będą te przynajmniej dwie kandydatury