[KATOWICE] 28.10 Szybki Goblin vol 37 "Ostateczne Starcie"
Re: [KATOWICE] 28.10 Szybki Goblin vol 37 "Ostateczne Starci
Nie owijając w bawełnę to kto od nas ma niby jechać na te macki oprócz mnie i sola? Gdzie ja nie mogę a nawet jak bym mógł to gardzę formatem a solo ma wyjebane i pracuje? Bercik Bober czy nawet Miszta zaginęli i słuch o nich zaginął. Nikt inny w Szybkim Szpilu nie gra w ta grę. W klubie który liczy ponad 130 osób i jego korzenie wywodzą się z battla
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Bartuś nie przejmuj się. Jeszcze Szybki Szpil nie zginął póki my żyjemy! A gdy nastąpią mroczne czasy śmierci wfb, a ludzie Underdogsow będą kojarzyć tylko z utworu zespołu Kasabian - my wciąż będziemy razem szpilać w piłkę, pić browarki i pławić się w blasku Króla jako klub, jako Szybki Szpil ! Wirtulny przytulasek Eltharion :*
I believe in Honour.!
Bo to powolny proces . A i same środowisko go nie ułatwia...Eltharion pisze:Nie no bo mówisz że trzeba grać i organizować FAJNE turnieje a reszta sama przyjdzie. Nie wiem o jaką resztę chodzi ale najwyraźniej się jej nie spieszy bo coś nie przychodzi.
Ja uważam, że będzie dobrze. Musimy tylko jako środowisko ciężko pracować, o czym było już w kilku wątkach poruszane.
ps. Mamy wokół 2M ludzi, więc statystycznie kilkudziesięciu graczy gdzieś tutaj chodzi, tylko o tym nie wiedzą, że są graczami :p
Boltek nadinterpretował. Turnieje SS to klasa sama w sobie, szkoda tylko tych imprez na działce
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
- Big Boss M.
- Falubaz
Wpadnę i zabiorę kogoś z Bielska o ile SS wystawi choć jedną parę na Macki.
Wchodzicie w ten deal?
Wchodzicie w ten deal?