[MASTER] Macki Wojny - Parówczan 2K18 - ŁÓDŹ. 20-21.10.2018
Re: [MASTER] Macki Wojny - Parówczan 2K18 - ŁÓDŹ. 20-21.10.2
Panowie - szybsze zgłoszenia pomogą nam w przygotowaniu odpowiedniej liczby pokoji, stołów i wszystkiego.
Jeśli z kasą krucho - piszcie, dogadamy się, ufamy wam.
Jeśli z graczami do pary krucho - na pewno zaradzimy tak abyście grali z kimś fajnym.
Jesli z modelami - naprawdę znajdziemy zamienniki takie aby był wilk syty i owca cała.
Chcielibyśmy aby to była duża impreza. Sala jest duża, stołów i terenów nie braknie.
Mamy innowacyjny system oceny fair-play graczy który byśmy chcieli przetestować jednocześnie nie zaburzy on wyników.
Paru kandydatów na selekcjonerów będzie na miejscu przygladać się graczom oraz rozpiskom.
Na pewno będzie pełen luz od strony czasu na grę, odległości do łóżka i baru.
Zasady są klarowne, jasne a jakby ktoś chciał pomocy w skleceniu rozpiski - słyszałem, że Abrasus chętnie wspomoże Ośmiorniczanie też ale wtedy nie liczcie na super wynik ale bardziej śmiechowe rozpy.
Jeśli z kasą krucho - piszcie, dogadamy się, ufamy wam.
Jeśli z graczami do pary krucho - na pewno zaradzimy tak abyście grali z kimś fajnym.
Jesli z modelami - naprawdę znajdziemy zamienniki takie aby był wilk syty i owca cała.
Chcielibyśmy aby to była duża impreza. Sala jest duża, stołów i terenów nie braknie.
Mamy innowacyjny system oceny fair-play graczy który byśmy chcieli przetestować jednocześnie nie zaburzy on wyników.
Paru kandydatów na selekcjonerów będzie na miejscu przygladać się graczom oraz rozpiskom.
Na pewno będzie pełen luz od strony czasu na grę, odległości do łóżka i baru.
Zasady są klarowne, jasne a jakby ktoś chciał pomocy w skleceniu rozpiski - słyszałem, że Abrasus chętnie wspomoże Ośmiorniczanie też ale wtedy nie liczcie na super wynik ale bardziej śmiechowe rozpy.
Poszło pełne zgłoszenie.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
- swieta_barbara
- habydysz
Poszedł hajs za nocleg za mnie i Dębka - chcielibyśmy 2kę.
Zgłoszenie poszło
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Fajne video. Dzięki za promocję naszego eventu .Abrasus pisze:Jakby ktoś jeszcze szukał inspiracji:
https://youtu.be/N3UCUCpzzAg
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Zgodę od rodziców nasz?Dibo pisze:Dzień dobry!
Jako ze nie przyjechanie na Macki to grzech śmiertelny, poszukiwany maksymalnie wyluzowany gracz do pary chętnie będę tokenem na 2k
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Chłopaki , po zgłoszeniach jest Up w 1 poście.
Na chwilę obecną dotyczy tylko obecności.
Niebawem zrobię up o wpłaty i pokoje.
Znów jest nas 70+ (Ośmiornicza młodzież jeszcze się waha ;P). To fajno
Znając życie zawsze jeszcze ktoś się dopiszę (4-6 osób). Jeżeli się zastanawiacie to do poniedziałku będę mieć w miarę elastyczne podejście mając jednocześnie na uwadze punktualność już zapisanych.
Mam nadzieję że Abrasus rozjaśnił wam podejście i rozpiseczki tak trudne do ułożenia na 3.2 są teraz mocne, przynajmniej póki jeszcze nie ma ich na stole.
Rozpiski tak jak w 1 poście.
Zrobimy jeszcze parowanie, chyba w formie filmiku na YT. Na żywo bym nie ryzykował, wiecie, mam zoobowiązujące przelewy i muszę je jakoś poukładać w pairingach. I co ? I widzimy się niebawem.
Edit: Dla niespieszących się w niedzielę będzie możliwość zapisania się na obiad w sobotę w restauracji na obiad w niedzielę.
Jeżeli macie jakieś uwagi proszę o PW albo sms
734 418 347.
Na chwilę obecną dotyczy tylko obecności.
Niebawem zrobię up o wpłaty i pokoje.
Znów jest nas 70+ (Ośmiornicza młodzież jeszcze się waha ;P). To fajno
Znając życie zawsze jeszcze ktoś się dopiszę (4-6 osób). Jeżeli się zastanawiacie to do poniedziałku będę mieć w miarę elastyczne podejście mając jednocześnie na uwadze punktualność już zapisanych.
Mam nadzieję że Abrasus rozjaśnił wam podejście i rozpiseczki tak trudne do ułożenia na 3.2 są teraz mocne, przynajmniej póki jeszcze nie ma ich na stole.
Rozpiski tak jak w 1 poście.
Zrobimy jeszcze parowanie, chyba w formie filmiku na YT. Na żywo bym nie ryzykował, wiecie, mam zoobowiązujące przelewy i muszę je jakoś poukładać w pairingach. I co ? I widzimy się niebawem.
Edit: Dla niespieszących się w niedzielę będzie możliwość zapisania się na obiad w sobotę w restauracji na obiad w niedzielę.
Jeżeli macie jakieś uwagi proszę o PW albo sms
734 418 347.
Ostatnio zmieniony 12 paź 2018, o 10:37 przez Napadzior, łącznie zmieniany 1 raz.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Skoro ty grasz to i ja gram....ktoś cię musi wziąć na buty....Big Boss M. pisze:Bardzo chętnie zagram, Janek też się deklarował;)
Sugestia......każdy gol powoduje wypicie kolejki przez drużynę której strzelono bramkę
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Chlopie, wez wyluzujlwieserce85 pisze:Skoro ty grasz to i ja gram....ktoś cię musi wziąć na buty....Big Boss M. pisze:Bardzo chętnie zagram, Janek też się deklarował;)
Sugestia......każdy gol powoduje wypicie kolejki przez drużynę której strzelono bramkę
No, dobra, ale to i tak nas malo Ze 12 graczy to chyba minimum na tym boisku.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".