[MASTER] Świdnik - Lubelski Master 24-25.11.2018 3x2500
Re: [MASTER] Świdnik - Lubelski Master 24-25.11.2018 3x2500
Proszę o zapisanie jednego teamu - nazwę i skład podam później.
Dzięki
Dzięki
Miscast rezerwujemy 3 sklady
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
czy update punktów w armybookach odbędzie przed masterem?
- wind_sower
- Masakrator
Poszedł przelew za Underdogs 1 oraz 2
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Wysłałem zgłoszenie mailowo za Drobne Wałeczki. Czy mamy robić przedpłatę, czy już nie ma miejsc?
Update: dla pewności zrobiłem przedpłatę. Jeśli okaże się, że nie ma miejsc to proszę o zwrot.
Update: dla pewności zrobiłem przedpłatę. Jeśli okaże się, że nie ma miejsc to proszę o zwrot.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2018, o 08:43 przez Szary, łącznie zmieniany 1 raz.
8 Bila również by zagrała, są jeszcze miejsca?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Dzisiaj dopiero zrobiłem pomiary sali.
Miejsca powinno starczyć, ale potwierdzę to dopiero jak wszystko rozrysuje.
Proszę się wstrzymać z przelewami do jutra, ale postaramy się zrobić miejsce dla wszystkich zainteresowanych.
Najwyżej zrobimy jeszcze stoły w sali obok, ale muszę potwierdzić dostępność w tym terminie.
Miejsca powinno starczyć, ale potwierdzę to dopiero jak wszystko rozrysuje.
Proszę się wstrzymać z przelewami do jutra, ale postaramy się zrobić miejsce dla wszystkich zainteresowanych.
Najwyżej zrobimy jeszcze stoły w sali obok, ale muszę potwierdzić dostępność w tym terminie.
Jeszcze w kwestii noclegu, niestety nie ma możliwości nocowania na miejscu.
Mogę zrobić grupową rezerwację w hotelu Avion, jest wtedy trochę taniej.
Jeśli są jacyś zainteresowani, piszcie mi na priv, najlepiej od razu nazwiska i ksywki kto będzie się tam zatrzymywał i od kiedy(piątek czy sobota).
Z tego co pamiętam ceny kształtowały się następująco(do potwierdzenia, jeśli będą zainteresowani):
75zł pokój 1os
110zł pokój 2os
140zł pokój 3os (tylko jeden, muszę potwierdzić, czy będzie wolny)
160zł pokój 4os (są tylko dwa, jeden z piętrowymi łóżkami, muszę potwierdzić czy będą wolne)
180zł apartament (1-4os.)
10zł/os śniadanie
Mogę zrobić grupową rezerwację w hotelu Avion, jest wtedy trochę taniej.
Jeśli są jacyś zainteresowani, piszcie mi na priv, najlepiej od razu nazwiska i ksywki kto będzie się tam zatrzymywał i od kiedy(piątek czy sobota).
Z tego co pamiętam ceny kształtowały się następująco(do potwierdzenia, jeśli będą zainteresowani):
75zł pokój 1os
110zł pokój 2os
140zł pokój 3os (tylko jeden, muszę potwierdzić, czy będzie wolny)
160zł pokój 4os (są tylko dwa, jeden z piętrowymi łóżkami, muszę potwierdzić czy będą wolne)
180zł apartament (1-4os.)
10zł/os śniadanie