Dwarfy 1666
Dwarfy 1666
szmit gienio
dwurak tarcza
2 scrolle czelendż
bsb
1+ rirol
5 siły fire
Dragonslayer
23 Longbeards fcg tarcze warbaner dubel uski
21 Warriors tarcze sztandar muzyk
10 tundów tarcze muzyk
bolec inż siła
bolec inż siła ogień
klopa inż siła przerzuty
klopa inż siła przerzuty ogień
organy
Dispel Pool: 5
Casting Pool: 2
Models in Army: 81
w ramach zmian można zapodać zamiast przerzutu sejwa czelendż na bsb, a zamiast czelendża na szmicie 3 scrolla....
dwurak tarcza
2 scrolle czelendż
bsb
1+ rirol
5 siły fire
Dragonslayer
23 Longbeards fcg tarcze warbaner dubel uski
21 Warriors tarcze sztandar muzyk
10 tundów tarcze muzyk
bolec inż siła
bolec inż siła ogień
klopa inż siła przerzuty
klopa inż siła przerzuty ogień
organy
Dispel Pool: 5
Casting Pool: 2
Models in Army: 81
w ramach zmian można zapodać zamiast przerzutu sejwa czelendż na bsb, a zamiast czelendża na szmicie 3 scrolla....
Eee.. W zasadzie mi się podoba, no może oprócz... sam wiesz
Yhy.
[Przedmiot wychodzacy z tylniej czesci ciala] prawda, za dużo armybuildiera, za mało armybooka.Nie jeśli mają runy. ;P
A jak chcesz udowodnić, że masz racje to cytacik, bo ja takowego nieznalazłem.
mode:
spokojnie, to tylko stop metali
off
Hahaha To sie ubawiłem No ja Army Buildera nie uzywam i jak to usłyszałem to radośc to we mnie wzbudziło niesamowitą
Pozdro
P.S. TomCio chyba coś ostatnio agrsywnie odpowiadasz osobom które maja jakieś luki w zasadach , spokojniej to tylko forum
Pozdro
P.S. TomCio chyba coś ostatnio agrsywnie odpowiadasz osobom które maja jakieś luki w zasadach , spokojniej to tylko forum
Tu przyznam racje, czasami tak mam (czasami? nawet bardzo często )TomCio chyba coś ostatnio agrsywnie odpowiadasz osobom które maja jakieś luki w zasadach , spokojniej to tylko forum
- Shakin' Dudi
- Masakrator
master Lubelski jest na 1500, 6 bitew więc chyba ta rozpa bedzie wyglądać inaczej. (o ile oczywisiscie jest to rozpa pod mastera ) pozdro
rozpa ok . Tylko czemu jak ja probuje sobie czyms takim pograć robie zawsze tyle samo zarówno z jedną jak i z 5 maszynami..hmm no ale ja to jestem wyjątkowym przypadkiem pa
rozpa ok . Tylko czemu jak ja probuje sobie czyms takim pograć robie zawsze tyle samo zarówno z jedną jak i z 5 maszynami..hmm no ale ja to jestem wyjątkowym przypadkiem pa