Wotan - Armia DE - Mroczne Driady PMotM LXXIII [18.10.2018]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Wotan - Armia DE - Rodzinne korsarzy [16.05.2018]
Witam
Nie wiem co nadal ze zdjęciami bo ja widze wszystkie wiec ciezko mi poprawić ale powoli niektóre widać, tym co widzieli dzięki za pozytywne komentarze.
Udało się ich poustawiać do wspólnego zdjęcia
Nie wiem co nadal ze zdjęciami bo ja widze wszystkie wiec ciezko mi poprawić ale powoli niektóre widać, tym co widzieli dzięki za pozytywne komentarze.
Udało się ich poustawiać do wspólnego zdjęcia
nie mozesz wstawić po prostu na https://postimages.org/
darmowa , szybka , przeglądarkowa , bez rejestracji...Już polecałem wiele razy na forum
darmowa , szybka , przeglądarkowa , bez rejestracji...Już polecałem wiele razy na forum
Nie widzę, żadnego zdjęcia
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
Ogrowi w oddziale korsarzy mowie NIE! Ale kto co lubi
Poza tym to bardzo mi się podoba to ze w oddziale jest kilku różnych bochaterów.
Podoba mi się Twój styl malowania, korsarze wygladaja swietnie!
Gratulować
Poza tym to bardzo mi się podoba to ze w oddziale jest kilku różnych bochaterów.
Podoba mi się Twój styl malowania, korsarze wygladaja swietnie!
Gratulować
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
Witam
Może tym razem będzie wszystko widać. Ja widziałem bo na gmailu byłem zalogowany
Kuros dzięki za link
Ogr zostaje
Pozdrawiam
Może tym razem będzie wszystko widać. Ja widziałem bo na gmailu byłem zalogowany
Kuros dzięki za link
Ogr zostaje
Pozdrawiam
Witam
Dzięki że się podoba
Dziś takie co już dawno pomalowałem i stały na półce więc się nimi pochwalę
Lord na koniku
I takie moje pomysły spełzły na jednej figurce plany były na oddziały
Dzięki że się podoba
Dziś takie co już dawno pomalowałem i stały na półce więc się nimi pochwalę
Lord na koniku
I takie moje pomysły spełzły na jednej figurce plany były na oddziały
Nogi i korpus od korsarza, płaszcz Glade Guard, jedna reka korsarza i tarczy brakuje od maruderów chyba, druga DE Warriors, głowa od jakiś Eldarów, włócznia przebita przez płaszcz od DE Warriors - taki składak
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Świetne! Aż mnie chwycił sentyment i ochota na grę w starego dobrego WFB.
Witam
Mija 10 lat od zalogowania się na forum, wiec ładny kawał czasu i trochę przez ten czas figurek się uzbierało, miał być większy akcent na taka rocznice:) (smok) ale musi wystarczyk mniejsza wersja bojowa:) może na wakacjach sie uda zrobic zdjecie zbiorcze ale to się zobaczy jeszcze.
Dziękuje za pozytywne komentarze przez ten okres bycia na forum
Dark Elf Malus Darkblade na złośniku trochę po tuningu:)
Pozdrawiam
Mija 10 lat od zalogowania się na forum, wiec ładny kawał czasu i trochę przez ten czas figurek się uzbierało, miał być większy akcent na taka rocznice:) (smok) ale musi wystarczyk mniejsza wersja bojowa:) może na wakacjach sie uda zrobic zdjecie zbiorcze ale to się zobaczy jeszcze.
Dziękuje za pozytywne komentarze przez ten okres bycia na forum
Dark Elf Malus Darkblade na złośniku trochę po tuningu:)
Pozdrawiam
Wspaniały - zwłaszcza że uroda tego elfa pozostawia wiele do życzenia, ale udało Ci się wyciągnąć z jego krzywej gęby naprawdę wiele
...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
Podstawka za wysoka
Samo malowanie bardzo mi się podoba
Samo malowanie bardzo mi się podoba
+Corunn pisze:Wspaniały - zwłaszcza że uroda tego elfa pozostawia wiele do życzenia, ale udało Ci się wyciągnąć z jego krzywej gęby naprawdę wiele
Mroczne Driady – z ręki Mrocznych Elfów nic dobrego nie wyjdzie więc i Driady w mojej armii mają mroczny charakter. Driady wyrosły na krwi i ciałach ofiar a następnie przypalane by na stałe pozostały suchymi istotami w gałęziach których widać kości ofiar.
PMotM LXXIII - dużo maja na plecach więc może się załapie na 3 punkty;)
Pozdrawiam
PMotM LXXIII - dużo maja na plecach więc może się załapie na 3 punkty;)
Pozdrawiam
Świetnie to wygląda fajnie właśnie jakby dodać trochę "roślinności"