[MASTER] Macki Wojny - Parówczan 2K18 - ŁÓDŹ. 20-21.10.2018
- swieta_barbara
- habydysz
Re: [MASTER] Macki Wojny - Parówczan 2K18 - ŁÓDŹ. 20-21.10.2
Dzięki dla wszystkich, a szczególnie dla Dębka, Ślivka i Napada.
Gratulacje dla pudła!
Super impreza, za rok też będę.
Gratulacje dla pudła!
Super impreza, za rok też będę.
Dzięki wszystkim za przybycie raz jeszcze, do znudzenia. Bez graczy nie ma masterów. Więcej graczy to lepsze mastery. Za rok wpadnie do nas parę osób więcej to będzie jeszcze lepiej.
Podobnie wyniki tutaj pełne (uzupełnione o tych co byli ale w ostatniej rundzie dropnęli), czy do ligi - poślę czym prędzej pewnie przed końcem miesiąca.
Co do "burzy" - zgłaszajcie takie rzeczy na turnieju od razu bo potem to urasta na forum do nie wiadomo jakiej rangi podczas gdy praktycznie każdy to na miejscu olał (a przynajmniej nie widziałem i nie słyszałem żadnych pretensji). Zwyczajnie nie ma jak reagować jak do orgów się nie zgłaszacie. Jak ktoś napisał tutaj z kolei by organizatorzy nie reagowali tylko po to by pogadać z ciarą i toficiem - mogliście to zrobić na turnieju okazji było sporo.
Ocena modelarska była przeprowadzana przez jednego z najbardziej doświadczonych oceniających w kraju i była przeprowadzona w pełni zgodnie z wytycznymi zawartymi w regulaminie. Jeśli byśmy odstąpili w którymś miejscu od regulaminu na który każdy uczestnik się zgodził biorąc udział w turnieju bylibyśmy mocno nie-fair.
Wyniki oceny fair-play mam zebrane, nie wpływały na generalkę. Mam plan pogadać z innymi organizatorami by zebrać szerszy feedback.
Będą jakieś wrzucone. Postaram się jeszcze w tym miesiącu.mlepkows pisze:Nic?mlepkows pisze:Była na turnieju taka pani cykająca foty. Będą jakieś wrzucone?
Maciek
Maciek
Podobnie wyniki tutaj pełne (uzupełnione o tych co byli ale w ostatniej rundzie dropnęli), czy do ligi - poślę czym prędzej pewnie przed końcem miesiąca.
Co do "burzy" - zgłaszajcie takie rzeczy na turnieju od razu bo potem to urasta na forum do nie wiadomo jakiej rangi podczas gdy praktycznie każdy to na miejscu olał (a przynajmniej nie widziałem i nie słyszałem żadnych pretensji). Zwyczajnie nie ma jak reagować jak do orgów się nie zgłaszacie. Jak ktoś napisał tutaj z kolei by organizatorzy nie reagowali tylko po to by pogadać z ciarą i toficiem - mogliście to zrobić na turnieju okazji było sporo.
Ocena modelarska była przeprowadzana przez jednego z najbardziej doświadczonych oceniających w kraju i była przeprowadzona w pełni zgodnie z wytycznymi zawartymi w regulaminie. Jeśli byśmy odstąpili w którymś miejscu od regulaminu na który każdy uczestnik się zgodził biorąc udział w turnieju bylibyśmy mocno nie-fair.
Wyniki oceny fair-play mam zebrane, nie wpływały na generalkę. Mam plan pogadać z innymi organizatorami by zebrać szerszy feedback.
-
- Chuck Norris
To już drugi master z rzędu z zastrzeżeniami do oceny modelarki. Może warto jednak pomyśleć nad standardyzacja i większą przejrzystoscia oceny malowania, tak żeby kazdy mogl usiąść przed turniejem, spojrzeć na swoją armię i wiedzieć, ile dostanie punktów. Pozwoliło by to na uniknięcie nieporozumien i kłótni.
Andrzej - to jest ustandaryzowane, korzystaliśmy z zaleceń LL (tych co od lat są te same), każdy mógł zobaczyć ile dostał za co punktów, każdy mógł podczas turnieju pogadać z oceniającym modelarkę. Dużo graczy faktycznie to sprawdzało. Wszystko było w pierwszym poście tematu i zachęcaliśmy ludzi do zadawania pytań (faktycznie parę osób zadało pytania dotyczące swoich modeli). Szukasz dziury w całym bazując na tym co przeczytałeś tutaj chyba nawet bez przeczytania regulaminu turnieju a na pewno bez obecności na nim samym
Dziop - wolałbym by było paru graczy więcej po prostu
Dziop - wolałbym by było paru graczy więcej po prostu
Czekam na dzień w którym moim oczom ukaże się link do zdjęć z tej zacnej imprezy.
zdjęcia:
https://imgur.com/a/RMYfILI
wyniki czekają na utworzenie 5 nowych id ligowych. Będą jak tylko je dostanę
https://imgur.com/a/RMYfILI
wyniki czekają na utworzenie 5 nowych id ligowych. Będą jak tylko je dostanę