Transfery Styczeń 2018
Moderator: swieta_barbara
Re: Transfery Styczeń 2018
ID:
3554
4691
5420
Proszę o dodanie do klubu Underdogs
3554
4691
5420
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Proszę o dodanie klubu Ósma Bila do następujących ID (o ile go już nie mają, nie wiem, bo nie widać nazwy klubu w rankingu)
5250
5460
5488
5501
5250
5460
5488
5501
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Dodani.Laik pisze:ID:
3554
4691
5420
Dodani.debelial pisze:Proszę o dodanie klubu Ósma Bila do następujących ID (o ile go już nie mają, nie wiem, bo nie widać nazwy klubu w rankingu)
5250
5460
5488
5501
Sokół_Waaagh pisze:Proszę o dodanie klubu Orando Wrocław graczy o ID: 3446 i 6062.
Zmienione dla 3446 i 3975.JarekK pisze:3446 i 3975 *
Tak, dzisiaj dodałem do widoku listy graczy i rankingu.Glonojad pisze: A klub to się gdziekolwiek wyświetla już?
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
Cześc, jest jakiś problem ze stroną rankingu? Chciałem zgłosić turniej, ale nie mogę wczytać strony...
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
To prawda, strona nie działa od kilku dni.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Ale wiadomo cos?
Poprosze o zmiane/dopisanie klubu Miscast dla 5353, dzięki.
Poprosze o zmiane/dopisanie klubu Miscast dla 5353, dzięki.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Była awaria strony i chwilę trwało przywrócenie wszystkich danych. Dodawanie turniejów już od jakiegoś czasu działa, ale dopiero dzisiaj skończyliśmy odnawiać wyniki turniejów, więc dopiero dzisiaj ranking jest aktualny (albo powinien być ).
@Jarekk @Dziedzic - naniosłem zmiany przez Was zgłoszone.
@Jarekk @Dziedzic - naniosłem zmiany przez Was zgłoszone.
- Twój WS?
- Tak
Ciekawe, że to uciekło. Już poprawiłem.
- Twój WS?
- Tak
Transfery 2019 !!!
Proszę o dopisanie klubu dla:
Kerszura ID 5315 na Schwarze Pferd
Proszę o zmianę klubu dla:
Szymu ID 4354 na Schwarze Pferd
Miszta ID 1601 na Schwarze Pferd
Zielony Skaven ID 5327 na Schwarze Pferd
PS ja też dalej nie mam klubu Pawlak ID 2139 również Schwarze Pferd.
Nowe transfery, nowe możliwości Śląskiego klubu !!!
Proszę o dopisanie klubu dla:
Kerszura ID 5315 na Schwarze Pferd
Proszę o zmianę klubu dla:
Szymu ID 4354 na Schwarze Pferd
Miszta ID 1601 na Schwarze Pferd
Zielony Skaven ID 5327 na Schwarze Pferd
PS ja też dalej nie mam klubu Pawlak ID 2139 również Schwarze Pferd.
Nowe transfery, nowe możliwości Śląskiego klubu !!!
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Kluby zmieniłem. Ponieważ nowy system daje taką możliwość macie ustawiony klub na liście graczy i w obecnym sezonie. W starym rankingu powinien się wyświetlać klub, w którym graliście w poprzednim sezonie.
- Twój WS?
- Tak