Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
-
- "Nie jestem powergamerem"
A ja dostałem kowadełko do moich krasnali! (które jest swoją drogą strasznie dupnie odlane)
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action

Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)

-
Ha, ja za to dostalem od Jezuska koperte. I tak mysle.. salki - mp3. mp3 - salki? fak. A moze wreszcie uczciwy ab do lizaków? x.x
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
-
Ty sie ciesz, ze wybral za ciebie. Jak do czasu jutrzejszej wizyty u Fabrów sie nie zdecyduje co zrobic z koperta nalog pewnie wezmie gore i skonczy sie na blistrach z jaszczurami. ;_;
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A tam za mnie... wybrałam ją sobie w Wilczej Jamie tydzień temu, a potem wykreśliłam ten fakt z pamięci i zabiłam tajemnicze uczucie deja vu po odpakowaniu400totochtin pisze:Ty sie ciesz, ze wybral za ciebie. Jak do czasu jutrzejszej wizyty u Fabrów sie nie zdecyduje co zrobic z koperta nalog pewnie wezmie gore i skonczy sie na blistrach z jaszczurami. ;_;

Ale fakt że narzędzia do figsów bardzo mi się przydadzą

Ale pejs!Jasiuuu pisze:a ja dopiero za 2 tyg mam swieta

FROHLICHE WEIHNACHTEN!!! JA! JA!

Tę egipską z cycami na wierzchu?Skavenblight pisze:Mam taką śmieszną magiczkę z DHL
Znaczy dobrze, że jej nie kupiłem

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie, moja nie ma cyców na wierzchuTomash pisze:Tę egipską z cycami na wierzchu?Skavenblight pisze:Mam taką śmieszną magiczkę z DHL
Znaczy dobrze, że jej nie kupiłem

Moja to Oksana Spring Magius czy jakoś tak. Z takim obciachowym czepkiem na głowie, taka sssssłodka. Ale stwierdziłam, że jak Kislev nie przepada za magikami, to prędzej zatrudnią słodką czarodziejkę niż groźnego czarnoksiężnika. Oczywiście na zasadach warlocka

Wzięło mnie na robienie oddzielnych najemników do każdej bandy. Ciekawe, z iloma warlockami skończę... bo ogry to już mam dwa

- Karl_Gustav
Koniec świata, to dopiero teraz będzie. Od 3 dni nikt w Niezwykłych nie pisał. 

Niezwykli czuwają lecz nie ma tematu do dyskusji.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Karl_Gustav
TEN, to znaczy Niezwykli 2.0? Czy po prostu Niezwykli? 
EDIT
Temat? Proszę - "Co Niezwykli robili w Święta?"

EDIT
Temat? Proszę - "Co Niezwykli robili w Święta?"

Ostatnio zmieniony 29 gru 2007, o 12:22 przez Karl_Gustav, łącznie zmieniany 1 raz.