[MASTER] Świdnik - Lubelski Master 24-25.11.2018 3x2500
Re: [MASTER] Świdnik - Lubelski Master 24-25.11.2018 3x2500
No i zluzowanie wymogu armybuildera? Czy AB2 już ogarnięte? Korzystam z trójki więc nie wiem...
Uprawa warzyw od 1997 roku
Termin będzie wydłużony do wtorku.
Publikacja w środę wieczorem razem z paringami.
Można wysłać rozpiski w formacie ETC (bez statystyk), ale wtedy proszę mieć ze sobą wydrukowany podręcznik żeby nie spowalniać gry.
Nieopłacone teamy są parowane ze sobą.
Jeśli ktoś z nich rezygnuje proszę o informacje wcześniej.
Na ten moment jest nieparzyście, pierwszego baya biorą gospodarze.
Można wysłać rozpiski w formacie ETC (bez statystyk), ale wtedy proszę mieć ze sobą wydrukowany podręcznik żeby nie spowalniać gry.
Dobra niestety nie uda nam się dojechać - nie jest dane mi zagrać w tym roku w Świdniku - proszę o wypisanie SalamandryStan pisze:Termin będzie wydłużony do wtorku.
P.S. I zrobiło Wam się parzyście - mam nadzieję na jakąś relację w następny weekend dla tych co nie mogli się zjawić
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Przykro mi to słyszeć, zapraszamy następnym razem
Relacja będzie pewnie na FB:
https://www.facebook.com/events/310670103043056/
Postaramy się o jakieś filmy i zdjęcia, zobaczymy jak będzie z internetem na miejscu.
Zachęcam do śledzenia.
Relacja będzie pewnie na FB:
https://www.facebook.com/events/310670103043056/
Postaramy się o jakieś filmy i zdjęcia, zobaczymy jak będzie z internetem na miejscu.
Zachęcam do śledzenia.
Czy na danym stole zawsze zagramy określony w nazwie pakietu mapek typ wystawienia?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Zagadaj z Urbanem z Ośmiornicy - jak zmienił rozpiskę (a planował) to pewnie będzie miał wolnego smoka (grał nim w ten weekend) może ci weźmie na ŚwidnikLaik pisze:Smoka z czarodziejką pożyczę na %
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Pożyczę(w sensie od kogoś) 24 Feniksguardów(pomalowanych)...albo chociaż z 10-12. Zapłata w płynnym złocie lub w słodyczach.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.