Tak BTW to właśnie zauważyłem że ciebie nie ma na liście, więc w sumie to mamy 20 XDLaik pisze:No i pięknie, wygląda na to że zbliżamy się do 20 osób na turnieju
Jeszcze tylko przedpłaty i będzie git!
Tak BTW to właśnie zauważyłem że ciebie nie ma na liście, więc w sumie to mamy 20 XDLaik pisze:No i pięknie, wygląda na to że zbliżamy się do 20 osób na turnieju
Ja nie dam rady zagrać niestety, wpadnę na chwilę pewnie jakoś w trakcie.Mamut pisze:Tak BTW to właśnie zauważyłem że ciebie nie ma na liście, więc w sumie to mamy 20 XDLaik pisze:No i pięknie, wygląda na to że zbliżamy się do 20 osób na turnieju
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
No ja nie jestem Kubencjuszem więc już zapłaciłem XDLaik pisze:Ja nie dam rady zagrać niestety, wpadnę na chwilę pewnie jakoś w trakcie.Mamut pisze:Tak BTW to właśnie zauważyłem że ciebie nie ma na liście, więc w sumie to mamy 20 XDLaik pisze:No i pięknie, wygląda na to że zbliżamy się do 20 osób na turnieju
Co do przedpłat - są aktualne w drugim poście - pamiętajcie że lista niewygrywających przez jej brak jest długa
A Ty co? Wygrywasz nawet nie robiąc przedpłaty?Undead pisze:Kosa pisze:Dopisz i mnie![]()
![]()
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.