I każda 30 piechoty była 27 ale już też będę grał czymś trochę innym

Moderator: Yudokuno
Szczegóły XDKosa pisze:BSB był loremasterem, babka z dzidą była queens
I każda 30 piechoty była 27 ale już też będę grał czymś trochę innym
Abrassus to... Abrassus tamtocluzoe pisze:Wow.Laik pisze:Pograłem sobie 9 bitew na turniejach na małe punkty na czarodziejce na smoku i miażdżyła system (19.19,19,20,19,20,20,20,14) ciekaw jestem czy na duże punkty gdzie jednak strzelania i magii jest więcej czy ma ręce i nogi...
Właśnie miałem pytać jak ci poszło.
Abrasus puścił build na smoku na Youtube i teraz wszyscy będą na tym grali.
Może o kuriozum, dzięki temu nie dostaniemy nerfa na niego lub Okultyzm.
Wtedy smok był nie grywalny z powodu lepszej magii i lepszych maszyn(wtedy było ich więcej też). A jeżeli o smoka chodzi to ja nim gram jakichś 2ch miesięcy, ale wcześniej z lordem.Glegut pisze:Abrassus to... Abrassus tamtocluzoe pisze:Wow.Laik pisze:Pograłem sobie 9 bitew na turniejach na małe punkty na czarodziejce na smoku i miażdżyła system (19.19,19,20,19,20,20,20,14) ciekaw jestem czy na duże punkty gdzie jednak strzelania i magii jest więcej czy ma ręce i nogi...
Właśnie miałem pytać jak ci poszło.
Abrasus puścił build na smoku na Youtube i teraz wszyscy będą na tym grali.
Może o kuriozum, dzięki temu nie dostaniemy nerfa na niego lub Okultyzm.![]()
Jak Was namawiałem do tego w marcu 2017 ten build był jeszcze lepszy, bo była opcja na 4+ ward na maszyny, 3+ warda na magie i 5+ ward na wszystko...
Jednak stare porzekadło się sprawdza - nie rozpiska a kierowca , nie Druchii?![]()
Pozdrawiam
No pewnie, wiesz, ciężko jest robić wyniki jak się gra 15 bitew rocznie przez ostatnie 3 lataGlegut pisze:
Jak Was namawiałem do tego w marcu 2017 ten build był jeszcze lepszy, bo była opcja na 4+ ward na maszyny, 3+ warda na magie i 5+ ward na wszystko...
Jednak stare porzekadło się sprawdza - nie rozpiska a kierowca , nie Druchii?![]()
Pozdrawiam
W niedziele turniej w kato, na który lece nową wersją rozpy, za 2 tygodnie MPki, w między czasie jak ogarne sprawy na uczelni to zacznę też ogarniać bitwy na UB, pewnie będę szukał kogoś do gry w piątek/sobotę, no i za tydzień będę w bielsku grał na pewno kilka bitew, więc kolejny sezon już niedługoCiara pisze:Mamut to już koniec repow? Tylko 3 bitwy? Jak tak to szkoda ale przynajmniej czuję się jakbym skończył dobry serial.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Z 3ma bolcami, 20 shadami(pomijając asasynów; shady są obowiązkowe ze smokiem) i zionięciem z okultyzmu to wydaje mi się że koe to bardzo dobry pairing, ale mogę się mylić bo tej armii nie widziałem kilka miesięcy XDradian pisze:u mnie lokalnie są właśnie zbalansowane KOE, defensywne wampiry, defensywne kraśki, ofensywny woch, i defensywne naćpane elfy
Najgorzej idzie mi na KOE, wręcz włosy se ze łba wyrywam żeby jakiekolwiek ptk urwać :/
duże klocki zabijasz poprzez doombolty i dobicie smokiem i witchkami ;Pradian pisze:a jaką rolę pełnią tancerki? bo powiem szczerze, że ich nie lubię i tu bym wymienił, najlepiej na piki
a i jak sobie radzić z dużymi klocami piechoty tą listą?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
++ Dread Elves (Dread Elves 2.0 Beta) [4499pts] ++
Assassin - Path of Silent Death [250pts]: Paired Weapons, Wolfsbane
Captain [320pts]: Battle Standard Bearer, Heavy Armour, Paired Weapons
. Special Equipment: Hero's Heart, Seal of the Republic - Models on Foot only
Dread Prince [405pts]: Halberd, Light Armour, Destiny's Call - Standard Size only, Potion of Strength, Potion of Swiftness, Transcendence
Oracle [445pts]: Army General, Divination, Wizard Master, Wandering Familiar - Dominant
Dark Raiders [200pts]: 5x Dark Raider, Repeater Crossbows (4+)
Dark Raiders [200pts]: 5x Dark Raider, Repeater Crossbows (4+)
Dread Legionnaires [495pts]: Champion, 27x Dread Legionnaire, Musician, Spears, Standard Bearer, Academy Banner
Repeater Auxilliaries [230pts]: Champion, Musician, 10x Repeater Auxilliary
Dread Knights [595pts]: Champion, 10x Dread Knight, Musician, Standard Bearer, Banner of Blood
Harpies [135pts]: 5x Harpy
Tower Guard [595pts]: Champion, Musician, Standard Bearer, 20x Tower Guard, Banner of Gar Daecos
Raven Cloaks [269pts]: 8x Raven Cloak
Dread Reaper [180pts]
Dread Reaper [180pts]
++ Total: [4499pts] ++