Galharena prac ciąg dalszy 26.09.2020 - Grey Knights
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: Galharena prac ciąg dalszy 18.09.2018 - Shadow Warriors
Póki co wygląda jak z okładki Manowaru.
Naviedzony pisze:Póki co wygląda jak z okładki Manowaru.
bo to Eric Adams będzie
elfy 9age Galharena:
elfy by GW:
Dokładnie tak! Skoro ja mogę chodzić na treningi to i moje elfy tez xD
"The Last Elf Standing!"
Model inspirowany mocno Achillesem i Leonidasem z 300, konwersja z wielu bitsów, ostatecznie ciesze się, że udało się strasznie spontanicznie złożyć i pomalować ten model.
Podstawka jeszcze jest w robocie oraz pracuję nad tarczą do niego, wtedy będą ostatecznie zdjęcia.
Scenka ma nawiązywać trochę do starych obrazków Sunderingu z booka do elfów do 6ed.
Chciałem go pomalować własnie w metalikach, bo do klimatu 300 nie wiem czy NMM by pasował.
Model inspirowany mocno Achillesem i Leonidasem z 300, konwersja z wielu bitsów, ostatecznie ciesze się, że udało się strasznie spontanicznie złożyć i pomalować ten model.
Podstawka jeszcze jest w robocie oraz pracuję nad tarczą do niego, wtedy będą ostatecznie zdjęcia.
Scenka ma nawiązywać trochę do starych obrazków Sunderingu z booka do elfów do 6ed.
Chciałem go pomalować własnie w metalikach, bo do klimatu 300 nie wiem czy NMM by pasował.
ten elf zasługuje na 4 tafa
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
dokładnie! co to ma być za dyskryminacja...Dziedzic pisze:ten elf zasługuje na 4 tafa
Ma jeszcze lepsze rzeczy zmalowaneKuros pisze:golden demona, byś zdobył izi tym malowaniem !!!
Jest czad, "szkoda" tylko, że nieco wcześniej mi pokazywałeś spoilery bo spodziewałem się właśnie czegoś takiego więc nie ma zaskoczenia
Hah, jakby zrobić całą armię manowar-elfów.
- wind_sower
- Masakrator
Dobre!
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Dzieki!:) biore sie za tarcze i potem wrzuce fotki:)
Bardzo fajny.
Ja bym to złoto jeszcze w najbardziej doświetlonych punktach powyciągał, jest trochę płaskie, może nawet jakieś edge highlighty jasnym złotym?
Zależy tylko czy to do grania czy display, bo jak do grania to F... u
Świetna robota, za rzadko robisz update'y w tej galerii
P.S: Najfajniejszy Gem na hełmie, Drewno na włóczni i skóra.
Ja bym to złoto jeszcze w najbardziej doświetlonych punktach powyciągał, jest trochę płaskie, może nawet jakieś edge highlighty jasnym złotym?
Dzięki bardzo, masz racje co do złota, jeszcze musze sobie wypracować schemat przy malowaniu złota w prawdziwych metalikach.Druchii pisze:Bardzo fajny.
I tak, model do grania, chciałem mieć porządny model dla lorda z włócznią, coś na wzór Korhila starego;)
Ooo, kolejny dinozaur się reaktywuje;)
Jeszcze jedno foto z dzisiejszego treningu pleców w Galharen's Gym:
Jeszcze jedno foto z dzisiejszego treningu pleców w Galharen's Gym:
no co Ty, natural przecież
Chcemy T4 dla lordów! Siła