[Warszawa], 29.12.2018, MW! Vol.18 "Karnawałowy Avoidance"
Re: [Warszawa], 29.12.2018, MW! Vol.18 "Karnawałowy Avoidanc
Przelew poszedł zgłoś mnie
O kurwusia ale będzie się działo. Nie mogę się doczekać
Tia, a tu jakies swieta kaza spedzac z rozdzina...Bobson pisze:O kurwusia ale będzie się działo. Nie mogę się doczekać
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
To juz bedzie po swietach Lolo
-
- Mudżahedin
Dzięki za zgłoszenie się na ochotnika.Siemek pisze:Ja chętnie pośpię dłużej, także możemy zagrać.
Mam szczególną prośbę do graczy DL, aby mieli w miarę możliwości wydrukowane zasady lub przynajmniej w formie elektronicznej na jakimś urządzeniu.
Z góry dziękuję
TROSKLIWE MISIE
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Jeśli jest taka możliwość to poproszę o chalange z glonojadem na pierwszą bitwę...mamy to uregulowania pewien spór o to kto ma większy kałdun....
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Dziękuję za udany turniej.... Mojżesz....bardzo fajnie ci wychodzą te eventy..
Dziękuję glonojadów za bitewke w której miałem zbyt dużo szczęścia w stosunku do skilla oraz guldurowi za drugą bitwę i za to że dał sobie wyrwać jeden punkt. ( magia kości).wybaczcie że nie dałem rady zostać do końca ale musiałem się ewakuować...
Dziękuję glonojadów za bitewke w której miałem zbyt dużo szczęścia w stosunku do skilla oraz guldurowi za drugą bitwę i za to że dał sobie wyrwać jeden punkt. ( magia kości).wybaczcie że nie dałem rady zostać do końca ale musiałem się ewakuować...
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Mojżesz - dzięki za organizację
Semi, Dziop, Marvin - dzięki za fajne bitwy, chyba zostałem mistrzem rzucania wysoko na 2D6, co z pewnością przyczyniło się do przebicia w końcu magicznego progu top 50%
Turniej super zorganizowany, a toalety po remoncie zupełnie straciły dawny klimat - na szczęście
Semi, Dziop, Marvin - dzięki za fajne bitwy, chyba zostałem mistrzem rzucania wysoko na 2D6, co z pewnością przyczyniło się do przebicia w końcu magicznego progu top 50%
Turniej super zorganizowany, a toalety po remoncie zupełnie straciły dawny klimat - na szczęście
-
- Chuck Norris
Byłem pierwszy raz i pięknie dziękuję za gościnę. Turniej super zorganizowany i choć grałem chuniedobrze to było fajnie. Dzięki za gry. Woodspirit - nie rucaj generałem jak umrze - rozmawiaj z nim.
-
- Chuck Norris
Z perspektywy krasnali fajnie umierają.