Skaven-blog armijny [up 04.11.08 dzwoneczek]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
całe szczęście że zmieniłeś sposób malowania ostrzy:) teraz pewnie szybciej sie maluje, a do tego ludzie nie będą dostawać padaczki od patrzenia na nie;]
maluj dalej, już niewiele Ci zostało!!:P
maluj dalej, już niewiele Ci zostało!!:P
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
ehh... przypomina mi sie moje malowanie armi wood elfow... poziom wyzszy i czasu znacnzie mniej. pamietam ten.. hm... a wlasciwei brak tego zapału tymbardziej gratuluje cierpliwosci i wytrwalosci
ale nadal upieram sie przy swoim zebys poprawil blending
pozdrawiam
ale nadal upieram sie przy swoim zebys poprawil blending
pozdrawiam
-
- "Nie jestem powergamerem"
Sztandar strasznie mi się z czarnym koziołkiem-matołkiem kojarzy..
- True Legionista
- "Nie jestem powergamerem"
Upgread'a zapodales niezlego . Ile to trwało jakies 2 godziny pewnie ?
Sztandar miazdzy system, trzymaj tak dalej .
Pozdrawiam Raptor
Sztandar miazdzy system, trzymaj tak dalej .
Pozdrawiam Raptor
Kolejne łowy dzisiejszego dnia:
Say cheezey czyli ząbki dla mojego screaming bella
Moi censersi, na razie posklejani:
BSB:
Zrobiony też up w blogu malarskim (foty pegaza)
Say cheezey czyli ząbki dla mojego screaming bella
Moi censersi, na razie posklejani:
BSB:
Zrobiony też up w blogu malarskim (foty pegaza)
-
- Mudżahedin
- Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia
moglbys wyraznijesze foty?
móglbys mi objasinc, co daje bsb, bo mam pod po angilesku (podtsawowy) i nie wiem co daje takowy? czy jak gram we to dla kazdej armii cos sei rozni?
fajny tan na samej górze, futerko przekonwertowane?
móglbys mi objasinc, co daje bsb, bo mam pod po angilesku (podtsawowy) i nie wiem co daje takowy? czy jak gram we to dla kazdej armii cos sei rozni?
fajny tan na samej górze, futerko przekonwertowane?
BSB zawsze daje to samo tylko w undeadach daje coś innego
Futerko konwertowane? Nie ten gs był tu od nowości
Tak na serio to bawię się z nim ale jest on zrobiony tak w 50% jeszcze dużo greenu na niego pójdzie.
Futerko konwertowane? Nie ten gs był tu od nowości
Tak na serio to bawię się z nim ale jest on zrobiony tak w 50% jeszcze dużo greenu na niego pójdzie.
BSB- battle standar bearer- sztandarowy armi--przerzut breaka w 12" od niego.
Koniec offtopu
Koniec offtopu
Nastał czas, na zmiany, nowy aparat, lepsze fotki, ostatnio potrzebowałem dzonka więc musiałem go pomalować, niestety na zrobienie go tak jakbym chciał brakowało czasu wiec jest w obecnej formie, ale na pewno kilka osób chciało go zobaczyć skończonego Co do reszty armii to przed euro piłkarskim może ją skończę
Armia jest na stół jak najbardziej, tylko nie jest malowana "brudno " jak większość armii szczurzych tylko właśnie tak cukierkowo
A tytuł pracy powinien brzmieć: "Mały szczur, większy szczur i największy szczur" bo tak właściwie to 3 myszy na zdjęciu są
A tytuł pracy powinien brzmieć: "Mały szczur, większy szczur i największy szczur" bo tak właściwie to 3 myszy na zdjęciu są
-
- Kretozord
Bo to jest wilkGrazbird pisze: A ten szczurogr przypomina mi wilka z "nu pagadi, zajec "
Popraw kolce na grzbiecie bo wyglądają strasznie.
ogon bstii nie jest szczurzy i najbardziej razi w tym modelu. no i z podstawkami przesadziłeś ostro jeszcze dorzucając śnieg:P co za dużo to niezdrowo. no i ten wielki szczur wygląd trochę jak yeti przez pomalowanie na biało:D
swoją drogą jakbyś zrobił całą armię szczurów śnieżnych to byłby fajny motyw armii. szczury na nartach, łyżwach, ciągnące screaming bell na saniach, wszedzie białe maskujące futerka, gutterzy też nie czarni tylko w bieli. miałem taki pomysł na eshin ale zanim zdążyłem posklejać armię to się okazało że skirmishowy SoC jest za bidny na 7 ed, a inne figsy mają wyższy priorytet w malowaniu:P
podoba mi się prosta konwersja seera i to jak się komponuje stojąc na bestii;]
swoją drogą jakbyś zrobił całą armię szczurów śnieżnych to byłby fajny motyw armii. szczury na nartach, łyżwach, ciągnące screaming bell na saniach, wszedzie białe maskujące futerka, gutterzy też nie czarni tylko w bieli. miałem taki pomysł na eshin ale zanim zdążyłem posklejać armię to się okazało że skirmishowy SoC jest za bidny na 7 ed, a inne figsy mają wyższy priorytet w malowaniu:P
podoba mi się prosta konwersja seera i to jak się komponuje stojąc na bestii;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Miałem zrobić taki ogon ale to za duzo pracy a mi się strasznie nic ze szczurami robić nie chce . Całą armię mam śniegową, a właściwie na razie mam tylko latarę, gutterów, jedne clany z ratlingiem i dzwonek, reszta nie pomalowana