Za to mam wole walkiLaik pisze:Słyszałem że nie masz modeliB0BER pisze:kiedy mogę się spodziewać odpowiedzi na maila odnośnie dopuszczenia moich modeli?

Za to mam wole walkiLaik pisze:Słyszałem że nie masz modeliB0BER pisze:kiedy mogę się spodziewać odpowiedzi na maila odnośnie dopuszczenia moich modeli?
jesli mozesz jak odpalisz ab i zasejwujesz jako txt zaqjmie ci to 15 sekund lacznielwieserce85 pisze:ja juz wysłalem, w formacie html i pdf. musze przerabiac na txt?
dla jasnosci: nowe mapki z magicznymi teranami, ktore wg.ich opisu sa opcjonalne i zaleza od organizatora turnieju, czy tez nie?gramy na nowe mapki bo jak slusznie koledzy zauwazyli to jest obecne mappack
Dla uściślenia - wg. mappacka dla turniejów drużynowych w składach 3 osobowych zalecane są mapki 1-3, dla których predefiniowane rozstawienie to Frontline Clash.Albo_Albo pisze:Hejka
gramy na nowe mapki bo jak slusznie koledzy zauwazyli to jest obecne mappack
Jakość pomalowania: 0/1/2
Posiadanie choć jednej nie pomalowanej figurki równa się z 0 pkt za malowanie
1 - poprawny table top (słaby drybrush, słabe bejcowanie, słabe malowanie tradycyjne)
2 - ładna armia (dobry drybrush, dobre bejcowanie, dobre malowanie tradycyjne)
Spójność armii: 0/1
1 - armia spójna, jeden styl malowania, takie same traye, oddziały tworzą jedną armię
Podstawki modeli i oddziałów: 0/1
1 - oddziały mają traye, podstawki są modelowane
WYSIWYG: 0/1
1 - pełen WYSIWYG na oddziałach (nie dotyczy bohaterow)
Przygotowanie do gry: 0/5
5 - pełne przygotowanie do gry (kostki, miarka, podrecznik armijny, wzorniki) oraz rozpiski wyslane w terminie
JAKIKOLWIEK PROX/SMIECIOARMIA/brak jezdzcow etc: 0 z calej hobbystyki i przygotowania do gry
Punkty dla drużyny to (suma 2x najniższych ocen podzelone przez 2 - zaokrąglone w dół).
Drużyna może zdobyć maksymalnie 10pkt z hobby/przygotowania.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Gasior pisze:na liście zgłoszonych jest 38 drużyn. Czy to znaczy że dwa miejsca są jeszcze wolne? Może chociaż jeden team z Make Way by się zmieścił, chłopaki straszne szczuplaki są...
https://stacjamuzeum.pl/pl.mkw_sochaczew.htmlDuke pisze:Pożyczę ciuchcię, nagroda w alkoholu : )