[MASTER] Syreni Śpiew, Rynia k./ Warszawy 23-24.02.2019
Re: [MASTER] Syreni Śpiew, Rynia k./ Warszawy 23-24.02.2019
Pairingi w nocy z środy na czwartek. Wcześniej nie ma komu
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Nie ma takich jednostekwoodspirit pisze:Pożyczę 2-5 bestii nurgla i steam tanka
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
@Rince - kurde literówka ale jest w mojej rozpie - team 8ma Bila - Biały Klocek Mamuta w Lesie
Mamy napisane 21 Dryad C 386, a powinno być 20 Dryad C 386 - taki mały szczególik. Jak napisał Miszta wyżej szkoda punkcików gdyby ktoś się dopatrzył
Mamy napisane 21 Dryad C 386, a powinno być 20 Dryad C 386 - taki mały szczególik. Jak napisał Miszta wyżej szkoda punkcików gdyby ktoś się dopatrzył
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Wieczorem odniosę się do poprawek i błędów w rozpiskach. W międzyczasie chciałbym w imieniu kolegów i swoim podziękować pierwszemu sponsorowi - Sklepowi Graal:
www.sklep-graal.pl
Sklep zapewni nagrody rzeczowe oraz vouchery
www.sklep-graal.pl
Sklep zapewni nagrody rzeczowe oraz vouchery
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Tak, niesupportowany system vs system GW w Warszawie.
Master w AoS w Warszawie (miesiąc temu) - 29 osób
Master T9A w Warszawie - 128 osób
Czy ktoś miał jakieś wątpliwości?
Master w AoS w Warszawie (miesiąc temu) - 29 osób
Master T9A w Warszawie - 128 osób
Czy ktoś miał jakieś wątpliwości?
Panowie, w nawiązaniu do głosów o błędach w rozpiskach – jest ich więcej niż tylko te do tej pory pokazane i na pewno będą dalej wychodzić. Chcemy przede wszystkim, żebyście się dobrze bawili na turnieju i żebyście wiedzieli przed nim przeciwko czemu gracie.
Rezygnujemy z karniaków przed turniejem za rozpiski. Odnotowujemy jednak wszystkie zgłoszone i znalezione przez nas samych błędy, prosimy o ich poprawki i w trakcie turnieju sprawdzimy wyrywkowo czy dany gracz gra poprawną rozpiską. Na turnieju błędy mogą skutkować punktami karnymi. Poprawnie zgłoszone do tej pory rozpiski nie mogą być zmieniane.
Upewnijcie się proszę, że w rozpiskach uwzględniliście zasady modeli nabywane przez generała / aspekt / gatunek typu „Dead Arise” czy „War Cry”, ponoć na ETC są za ich brak karne.
Rozpiski Heptuna i Shina są poprawione. Proszę o poprawkę rozpiski gracza SA z Ordin 2. Ogarnę zagranicę.
Czarne Wrony Architekci Zagłady oraz Miscast II są proszeni o odpowiedź na mojego maila
Spójrzcie proszę na listę świadczeń i dajcie znać gdyby cokolwiek się nie zgadzało.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
Jutro uzupełnię listę o przydział osób w pokojach.
Rezygnujemy z karniaków przed turniejem za rozpiski. Odnotowujemy jednak wszystkie zgłoszone i znalezione przez nas samych błędy, prosimy o ich poprawki i w trakcie turnieju sprawdzimy wyrywkowo czy dany gracz gra poprawną rozpiską. Na turnieju błędy mogą skutkować punktami karnymi. Poprawnie zgłoszone do tej pory rozpiski nie mogą być zmieniane.
Upewnijcie się proszę, że w rozpiskach uwzględniliście zasady modeli nabywane przez generała / aspekt / gatunek typu „Dead Arise” czy „War Cry”, ponoć na ETC są za ich brak karne.
Rozpiski Heptuna i Shina są poprawione. Proszę o poprawkę rozpiski gracza SA z Ordin 2. Ogarnę zagranicę.
Czarne Wrony Architekci Zagłady oraz Miscast II są proszeni o odpowiedź na mojego maila
Spójrzcie proszę na listę świadczeń i dajcie znać gdyby cokolwiek się nie zgadzało.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
Jutro uzupełnię listę o przydział osób w pokojach.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2019, o 10:14 przez Myth, łącznie zmieniany 1 raz.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Jeżeli to jakkolwiek pomoże to mam 4 cold one'y bez jeźdźców(te od DE).Kapeć pisze:Część , czy ktoś pożyczy 6 questów z FCG i 4 Cold One'y ?
Odpłacę trunkami maści wszelakiej.
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
to warto zauwazyc, ze malo kto ma wypisany domionion na generale w demonach, a sytuacja z nim jest analogiczna do war cry czy dead ariseUpewnijcie się proszę, że w rozpiskach uwzględniliście zasady modeli nabywane przez generała / aspekt / gatunek typu „Dead Arise” czy „War Cry”, ponoć na ETC są za ich brak karne.
-
- Mudżahedin
.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2019, o 15:39 przez woodspirit, łącznie zmieniany 1 raz.
Ze względu na to że się rozchorowałem i nie wiem na 100% czy dam radę być, szukam chętnego na zastępstwo. W pakiecie jest świetna drużyna, nocleg sob/nd i wyżywienie.
Jeśli ktoś jest zainteresowany to prośba o PW, myślę że w czw/pt okaże się jak ostatecznie wygląda sytuacja.
Jeśli ktoś jest zainteresowany to prośba o PW, myślę że w czw/pt okaże się jak ostatecznie wygląda sytuacja.