NOWI ADMINISTRATORZY
NOWI ADMINISTRATORZY
Nie wiem czy Hrabia sam ogarnie całe forum. Proponuję w takim razie o określenie się starych administratorów czy chcą dalej kontynuować swoją posługę. Brak odzewu będzie uważamy za brak zainteresowania. Po tej procedurze proponuję aby ogłosić nabór na nowych administratorów i globalnych moderatorów.
Po prawdzie w t9A nie gram i nie planuję. Jak potrzebujecie ciecia do ogarniania porządku w moim dziale i na forum, to będę dalej pracował. Ale jest potrzebny bardziej aktywny działacz to przekażę zadania.
Myślę że nie ma co się oszukiwać, stara gwardia nawet bywa na forum rzadko, nie mówiąc o pracy administracyjno-moderatorskiej. Więc jeśli nie chcecie zostawić uprawnień admina w-uznaniu-historycznych-zasług to totalnie zdejmijcie i wyłońcie nowych adminów.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl