[MASTER] Syreni Śpiew, Rynia k./ Warszawy 23-24.02.2019
Re: [MASTER] Syreni Śpiew, Rynia k./ Warszawy 23-24.02.2019
ma ktos 2 wolne miejsca i bedzie jechał Płochocińską w sobote rano?
Juz ogarniete. Bedzie w zwiazku z tym zamiana stolow. 14 z 1goboss pisze:Poprosimy streama na stół numer 14. Dobry paring na pierwszą bitwę!
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
-
- Mudżahedin
Wracając do tematu, okazało się że wstępnie chętni na zastępstwo jednak jechać nie mogą, a u mnie jest chora całą rodzina, więc niestety mnie nie będzie.Krzechu pisze:Ze względu na to że się rozchorowałem i nie wiem na 100% czy dam radę być, szukam chętnego na zastępstwo. W pakiecie jest świetna drużyna, nocleg sob/nd i wyżywienie.
Jeśli ktoś jest zainteresowany to prośba o PW, myślę że w czw/pt okaże się jak ostatecznie wygląda sytuacja.
Panowie, liczę na to że znajdzie się chętny, wszystko oprócz alko opłacone, nic tylko jechać, grać i się świetnie bawić. Zainteresowanych zapraszam na pw do mnie lub Adama (najlepiej obu)
Blaty są już na pace busa i czekają na jutrzejszy dzień, serdeczne dzięki dla Rafixa, Arona i Crusa za Wasz wysiłek
Gwoli przypomnienia:
Start turnieju w sobotę o 9:45.
Gramy na hali sportowej, weźcie obuwie nierysujące podeszwami.
W barze zapłacicie gotówką i kartą, ale na hali za piwo tylko gotówką w polskich złotych.
Planując przejazd samochodem z południa przez Pragę weźcie pod uwagę, że ul. Żołnierska w kierunku na Zielonki prawie zawsze jest zakorkowana.
Widzimy się z częścią Was już jutro na miejscu!
Gwoli przypomnienia:
Start turnieju w sobotę o 9:45.
Gramy na hali sportowej, weźcie obuwie nierysujące podeszwami.
W barze zapłacicie gotówką i kartą, ale na hali za piwo tylko gotówką w polskich złotych.
Planując przejazd samochodem z południa przez Pragę weźcie pod uwagę, że ul. Żołnierska w kierunku na Zielonki prawie zawsze jest zakorkowana.
Widzimy się z częścią Was już jutro na miejscu!
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
- swieta_barbara
- habydysz
Mogę zastąpić Cię w 1, 2, 3 i 5 bitwie. Niestety w niedzielę rano jestem zajęty i będę wolny dopiero po 12.Krzechu pisze:Wracając do tematu, okazało się że wstępnie chętni na zastępstwo jednak jechać nie mogą, a u mnie jest chora całą rodzina, więc niestety mnie nie będzie.Krzechu pisze:Ze względu na to że się rozchorowałem i nie wiem na 100% czy dam radę być, szukam chętnego na zastępstwo. W pakiecie jest świetna drużyna, nocleg sob/nd i wyżywienie.
Jeśli ktoś jest zainteresowany to prośba o PW, myślę że w czw/pt okaże się jak ostatecznie wygląda sytuacja.
Panowie, liczę na to że znajdzie się chętny, wszystko oprócz alko opłacone, nic tylko jechać, grać i się świetnie bawić. Zainteresowanych zapraszam na pw do mnie lub Adama (najlepiej obu)
Ma ktos pozyczyc zestaw veil kart? z Bartkiem sie minałem i nie mam ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- swieta_barbara
- habydysz
JBC to oficjalnie jadę zamiast Krzecha, moja rozpa wysajdowana na JH1 poniżej:
660 - Chosen Lord, General, Favour of Wrath, Black Steed, Burning Portent, Dusk Forged, Idol of Spite
850 - Exalted Herald
310 - Sorcerer, Adept, Evocation, Ledger of Souls
671 - 24 Warriors, SCM, PW, Rending Banner
237 - 18 Barbarians, SM, Banner of Discipline
636 - 9 Warrior Knights, Favour of Wrath, SCM, GW, Zealots Banner
606 - 4 Chosen Knights, Favour of Lust, M
100 - 5 Warhounds
100 - 5 Warhounds
330 - Hell Maw, One Ominous Gateway
Models in Army: 67
Total Army Cost: 4500
660 - Chosen Lord, General, Favour of Wrath, Black Steed, Burning Portent, Dusk Forged, Idol of Spite
850 - Exalted Herald
310 - Sorcerer, Adept, Evocation, Ledger of Souls
671 - 24 Warriors, SCM, PW, Rending Banner
237 - 18 Barbarians, SM, Banner of Discipline
636 - 9 Warrior Knights, Favour of Wrath, SCM, GW, Zealots Banner
606 - 4 Chosen Knights, Favour of Lust, M
100 - 5 Warhounds
100 - 5 Warhounds
330 - Hell Maw, One Ominous Gateway
Models in Army: 67
Total Army Cost: 4500
Jesteśmy teraz na sali, wpadajcie po vouchery na posiłki (w tym śniadanie). Śniadanie jutro od 8:00, będę o 7:45 w lobby hotelowym z pakietami dla spóźnialskich.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.