Ja bym do bestii kupił orzechową Zobacz sobie na górze jak wyszedł mój pierwszy szczur - w bestiach pewnie będziesz chciał podobny efekt osiągnąć Bestial brown wychodzi bardzo ładnie po orzeszku
Jeżeli masz zamar dippoać herdy plastikowe to musisz trafić na dobry odlew. Ja próbowałem z gorem i na klacie yszła mu kupa.;/ Obecbe torsy są płaskie;/
Skoro wszyscy pokazują to ja też. Moje dziwicze dippowanie. CZekam na jakieś komentarze ewentualnie uwagi.
Sadolin orzech 3,5/1 z rozcienczalnikiem ftalowym
goblin green
ice blue
chainmail
bleached bone
blood red
bad moon yeloow
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
co do berków to poczekajcie aż zobaczycie tych których robie dla Cićka(gracz wh40k ci co są na gv znają) ale ci tez są świetni khorne to w ogóle jest bejca friendly
Niedługo będę siębrał za moje krasnoludy (pierwsza armia, wcześniej nie malowałem). Będę sięstarał utrzymać ich w takiej kolorystyce - jasno beżowe/ białe rękawki, wykończenia zbroi i el. skórzane brązowe, ew. gdzieś jeszcze motyw zieleni. Ciekawostka: podstawki śnieżne
I tu potrzebuję waszej pomocy. Jakiej bejcy użyć, żeby z białego na rękawkach zrobił się jasny beż, ale żeby nie wyglądał na brudny. I prosiłbym też o poradę na brody slayersów, żeby bejca nie spowodowała efekty wyblakłych włosów, tylko płomienny pomarańcz
Przeglądałem temat i co nieco podłapałem, ale z powyższymi rzeczami nadal problem.
No to jeszcze kilka pytań początkującego bejcomana
Jak zrobić żeby bejca nie zezłociła/zbrązowiła stalowego metalika?
I lepiej kupować kolory jak najjaśniejsze a bejca zrobi swoje czy takie w miarę normalnych odcieniach a rozcieńczyć bejcę mocniej?
Slowem wstepu,
W ramach prezentu na Mikolaja pewna osoba zazyczyla sobie odemnie 'jakiegos spaslego figuraska'.
Cudem udalo mi sie zdobyc jakiegos patologicznego ogra (chyba z warhammer questa, dzieki dla Gnoma za to ze trzyma takie rzeczy po szafkach ), dorzucilem malego snotlinga z tegorocznego games daya i włala!
Przed kapiela
Po kapieli
Uzywalem mitycznej bejcy sadolinu, znanej jako swiety graal vel dab sredni.
Pzdr,
Kuba
Ostatnio zmieniony 26 gru 2007, o 21:41 przez TruePunk, łącznie zmieniany 1 raz.
aa, znaczy, ja debu sredniego uzywalem. tylko z biologii to nigdy nie bylem prymusem - i w drodze miedzy pokojem w ktorym trzymam bejce, a pokojem w ktorym stoi pc, zdazylo mi sie pomieszac..
middle oak power !