DIPPING - TESTOWANIE
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Jeżeli masz zamar dippoać herdy plastikowe to musisz trafić na dobry odlew. Ja próbowałem z gorem i na klacie yszła mu kupa.;/ Obecbe torsy są płaskie;/
Witam
Skoro wszyscy pokazują to ja też. Moje dziwicze dippowanie. CZekam na jakieś komentarze ewentualnie uwagi.
Sadolin orzech 3,5/1 z rozcienczalnikiem ftalowym
goblin green
ice blue
chainmail
bleached bone
blood red
bad moon yeloow
http://www.grid.info.pl/orek2.jpg
Pozdrawiam
Dominik
Skoro wszyscy pokazują to ja też. Moje dziwicze dippowanie. CZekam na jakieś komentarze ewentualnie uwagi.
Sadolin orzech 3,5/1 z rozcienczalnikiem ftalowym
goblin green
ice blue
chainmail
bleached bone
blood red
bad moon yeloow
http://www.grid.info.pl/orek2.jpg
Pozdrawiam
Dominik
http://www.allegro.pl/item279043369_8_x ... o_gry.html
Nie wiem czy wklejanie aukcji z allegro jest tu dozwolone, ale wyczailem na allegro niezle zbejcowane figurki marinsow.
Nie wiem czy wklejanie aukcji z allegro jest tu dozwolone, ale wyczailem na allegro niezle zbejcowane figurki marinsow.
Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds
Beast Herds
Dozwolone 
Berki dają radę!
Berki dają radę!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Flint Fireforge
- Wałkarz
Niedługo będę siębrał za moje krasnoludy (pierwsza armia, wcześniej nie malowałem). Będę sięstarał utrzymać ich w takiej kolorystyce - jasno beżowe/ białe rękawki, wykończenia zbroi i el. skórzane brązowe, ew. gdzieś jeszcze motyw zieleni. Ciekawostka: podstawki śnieżne
I tu potrzebuję waszej pomocy. Jakiej bejcy użyć, żeby z białego na rękawkach zrobił się jasny beż, ale żeby nie wyglądał na brudny. I prosiłbym też o poradę na brody slayersów, żeby bejca nie spowodowała efekty wyblakłych włosów, tylko płomienny pomarańcz
Przeglądałem temat i co nieco podłapałem, ale z powyższymi rzeczami nadal problem.
I tu potrzebuję waszej pomocy. Jakiej bejcy użyć, żeby z białego na rękawkach zrobił się jasny beż, ale żeby nie wyglądał na brudny. I prosiłbym też o poradę na brody slayersów, żeby bejca nie spowodowała efekty wyblakłych włosów, tylko płomienny pomarańcz
Przeglądałem temat i co nieco podłapałem, ale z powyższymi rzeczami nadal problem.
- Flint Fireforge
- Wałkarz
No to jeszcze kilka pytań początkującego bejcomana
Jak zrobić żeby bejca nie zezłociła/zbrązowiła stalowego metalika?
I lepiej kupować kolory jak najjaśniejsze a bejca zrobi swoje czy takie w miarę normalnych odcieniach a rozcieńczyć bejcę mocniej?
Jak zrobić żeby bejca nie zezłociła/zbrązowiła stalowego metalika?
I lepiej kupować kolory jak najjaśniejsze a bejca zrobi swoje czy takie w miarę normalnych odcieniach a rozcieńczyć bejcę mocniej?
Nie wiem nie testowałem, ale szaraz powierzchnia nie wyszła mi za łanie...
W moim przypadku metaliki wychodzą właśnie ładne. Po delikatnym przyetarciu można zupełnie oczyścić z bejcy i eż będzie dobrze.
W moim przypadku metaliki wychodzą właśnie ładne. Po delikatnym przyetarciu można zupełnie oczyścić z bejcy i eż będzie dobrze.
- pio_eustachy
- Wałkarz
takie pytanko troche nie na temat: zostawiłem lakierobejce w garażu i sie zastanawiam czy sie nie zważy przez zimę??
Szaman pisze:w morde tez wolalbym dostac piescia niz kijem...Bonczek pisze:Ale nie możesz zaprzeczyć, że wolałbyś grać czymś takim niż kawałkiem kartki lub kartoflem?

Slowem wstepu,
W ramach prezentu na Mikolaja pewna osoba zazyczyla sobie odemnie 'jakiegos spaslego figuraska'.
Cudem udalo mi sie zdobyc jakiegos patologicznego ogra (chyba z warhammer questa, dzieki dla Gnoma za to ze trzyma takie rzeczy po szafkach
), dorzucilem malego snotlinga z tegorocznego games daya i włala!
Przed kapiela

Po kapieli

Uzywalem mitycznej bejcy sadolinu, znanej jako swiety graal vel dab sredni.
Pzdr,
Kuba
W ramach prezentu na Mikolaja pewna osoba zazyczyla sobie odemnie 'jakiegos spaslego figuraska'.
Cudem udalo mi sie zdobyc jakiegos patologicznego ogra (chyba z warhammer questa, dzieki dla Gnoma za to ze trzyma takie rzeczy po szafkach
Przed kapiela

Po kapieli

Uzywalem mitycznej bejcy sadolinu, znanej jako swiety graal vel dab sredni.
Pzdr,
Kuba
Ostatnio zmieniony 26 gru 2007, o 21:41 przez TruePunk, łącznie zmieniany 1 raz.
aa, znaczy, ja debu sredniego uzywalem. tylko z biologii to nigdy nie bylem prymusem - i w drodze miedzy pokojem w ktorym trzymam bejce, a pokojem w ktorym stoi pc, zdazylo mi sie pomieszac.. 
middle oak power !
middle oak power !