[Łódź]24.03.19 4500 pkt Polowanie na czarownice vol.2
Re: [Łódź]24.03.19 4500 pkt Polowanie na czarownice vol.2
To przyjedź do Łodzi z dwoma, wyjedziesz z jedną.
Łódź wybierze za Ciebie
Łódź wybierze za Ciebie
Dobrze, ze zagrasz Mojżeszu. Cieszę się, że nie wiesz którą armią. Cieszę się, że koledzy z Bydgoszczy przyjadą, naprawdę będzie wesoło. Shino i ja gramy w latające figurki, więc weźcie ochraniacze na twarz albo jakieś kaski
potwierdzam, że być może uda się do was przyjechać. Będzie klawo -od czegoś trzeba zacząć odkurzanie myszy
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
sie smiej. Masz lekkie platikowe ludki, to nie ma z tym problemu. Dostac ciezkim metalowym skoprionem tak zabawnie juz moze nie bycBobson pisze:Dobrze, ze zagrasz Mojżeszu. Cieszę się, że nie wiesz którą armią. Cieszę się, że koledzy z Bydgoszczy przyjadą, naprawdę będzie wesoło. Shino i ja gramy w latające figurki, więc weźcie ochraniacze na twarz albo jakieś kaski
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Zapiszcie plox mnie (HE) i Bulwoka (DL)
Salamander Leslau
Dawać lokala na 30 osób!!!
Chciałbym by to znów było cykliczne spotkanie fanów 9th age w ŁodziGlonojad pisze:Szykuje się fajna impreza, ale mam niestety kolizję terminów. Czy planujecie jakąś cykliczność?
Boguś ja nawet z chęcią lokal na 70 osób tylko pomieszczenie mam zbyt małe musiałbym odpowiednio wcześnie ogłaszać i zbierać datki to wtedy można wynająć salkę np. w Prząśniczce, albo jeszcze gdzieś.Bobson pisze:Dawać lokala na 30 osób!!!
czy to jest ta miejscówka, gdzie zazwyczaj drzewiej bywały Macki?
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
jeśli chodzi o tę szkołę gdzie przez lata były Macki to raczej nie (ona chyba była na Pomorskiej )Pacek pisze:czy to jest ta miejscówka, gdzie zazwyczaj drzewiej bywały Macki?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Liceum na Pomorskiej to aktualnie temat historia może kiedyś jeszcze tam zawitamy, ale na razie się nie zapowiada.Laik pisze:jeśli chodzi o tę szkołę gdzie przez lata były Macki to raczej nie (ona chyba była na Pomorskiej )Pacek pisze:czy to jest ta miejscówka, gdzie zazwyczaj drzewiej bywały Macki?