[Kraków] 16.03 MDK 4500
Up listy i wpłat - do dzisiaj są punkty za zgłoszenie - czy podejmiesz wyzwanie Kubencjusza i jako jedyny w ciągu 2,5 roku wygrasz turniej bez przedpłaty czy dołączysz do dłuższej listy osób która przez to nie wygrała?
Mnie niestety nie będzie na turnieju ale już nie raz poradziliście sobie beze mnie
(wszystko jest dograne na miejscu oczywiście)
Mnie niestety nie będzie na turnieju ale już nie raz poradziliście sobie beze mnie
(wszystko jest dograne na miejscu oczywiście)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Oddaj cesarzowi co cesarskie - PSz wygrał ostatniego lokala w MDK nie mając zrobionej przedpłaty.Laik pisze:Up listy i wpłat - do dzisiaj są punkty za zgłoszenie - czy podejmiesz wyzwanie Kubencjusza i jako jedyny w ciągu 2,5 roku wygrasz turniej bez przedpłaty czy dołączysz do dłuższej listy osób która przez to nie wygrała?
Nawiasem mówiąc ja na tym samym turnieju miałem 3cie miejsce też bez przedpłaty, także ten, achivement unlocked
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
Nie no przedpłaty dobra rzecz, my po prostu do końca nie byliśmy pewni czy nam się uda wyrwać na turniej.Qba pisze:Ja szanuję 3 punkty bo może to być wszystko co ugram (kupię..)
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
Ja na antybiotyki, nie będę na tyle zdrowy aby grać
O ile dobrze pamiętam:
Andrzej
Miszta
Solo
Andrzej
Miszta
Solo
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos