[Łódź]24.03.19 4500 pkt Polowanie na czarownice vol.2
Re: [Łódź]24.03.19 4500 pkt Polowanie na czarownice vol.2
A co? Już się boisz?
Nic nie muszę, swój garnek napełniam tłuszczem
Jabłko, pieczarki, majeranek o tym sam ze sobą dziś się kłóce
Nic nie muszę, kulam swe gówno jak rogaty żuczek
Podniebienia łechtam, do drzwi dobrego smaku trzymam klucze
Nic nie muszę, w tym fachu dopiero co się ucze
Nawpierdalacie się tak, że będzie globalny kataklizm spłuczek
Nic nie muszę, ostatni stół - walki kogucie
Maczkiem Druczek, Napad to battla Duce
Jabłko, pieczarki, majeranek o tym sam ze sobą dziś się kłóce
Nic nie muszę, kulam swe gówno jak rogaty żuczek
Podniebienia łechtam, do drzwi dobrego smaku trzymam klucze
Nic nie muszę, w tym fachu dopiero co się ucze
Nawpierdalacie się tak, że będzie globalny kataklizm spłuczek
Nic nie muszę, ostatni stół - walki kogucie
Maczkiem Druczek, Napad to battla Duce
Szkoda, ze nie wczesniejJack Skwarrow pisze:Mnie niestety nie bedzie.
Panowie, taka drobna rada na przyszłość. Na turnieju był kolega Pyrax, który pierwszy raz miał przyjemnosc grać na turnieju i troche mieszają mu się jeszcze zasady. Zapomniał, że globe launchery, katapa skaveńska i kółeczka strzelają z AP 10. Zdziwił się trochę jak kolega Virus (KoE) zdawał armor save'y na 2 plus. Po jakimś czasie się skapnął, że coś jest nie tak. Ku mojemu zdziwieniu Virus nie chciał cofnąć rzutów, tak aby się ta gra odbyła tak jak należy. Żenada Panie Wirus. Uczcie nowych grać, a nie oszukiwać.
Dzięki za świetny turniej i super niedzielną atmosferę ! Zagrałem 3 przyjemne gry i znowu dużo wniosków oraz przemyślen
Dzięki organizatorom - Ośmiornica brawo
@Napadzior - smalec jak zawsze wymiatał
Dzięki moim przeciwnikom - Krasnalowi (rewanż następnym razem "wariacie"), Rafixatorowi (moje cudowne kostki już w ostatniej bitwie tak nie poisonowały jak z Tobą ), i Byrasaowi za mega wypasioną bitwę (fajnie, że wracacie także mam nadzieję,że częściej pogramy).
No i na koniec dzięki Pedro i Bulwokowi za wspólną podróż i wyniki Salalmandry bo chyba jest lepiej niż zwykle
@Bobson +1 (chcemy nowych graczy, a takie "coś" jest negatywne dla naszego środowiska)
P.S. A ty w ogóle byłeś ? Jakoś tego nie odnotowałem
Dzięki organizatorom - Ośmiornica brawo
@Napadzior - smalec jak zawsze wymiatał
Dzięki moim przeciwnikom - Krasnalowi (rewanż następnym razem "wariacie"), Rafixatorowi (moje cudowne kostki już w ostatniej bitwie tak nie poisonowały jak z Tobą ), i Byrasaowi za mega wypasioną bitwę (fajnie, że wracacie także mam nadzieję,że częściej pogramy).
No i na koniec dzięki Pedro i Bulwokowi za wspólną podróż i wyniki Salalmandry bo chyba jest lepiej niż zwykle
@Bobson +1 (chcemy nowych graczy, a takie "coś" jest negatywne dla naszego środowiska)
P.S. A ty w ogóle byłeś ? Jakoś tego nie odnotowałem
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
@bobson
Kolega virus także jest świeżym graczem często mylącym zasady. Przez jakiś czas byłem na turnieju od rana pomóc i widziałem z ich strony sporo pytań mocno podstawowych. Stąd jestem pewien, że wszelkie błędy (a założę się, że było ich dużo) były bardzo prawdopodobnie nieświadome.
Co do cofania rzutów to sam wiesz ze czasem może to być przypomnienie sobie na koniec gry o zasadzie z początku gry. Byłem zawołany w 1 czy 2 turze o zasady strzelania kółka i dokładnie podkreśliłem, że są to hity bez armoura i przynajmniej w tej jednej fazie strzelania było to rozegrane prawidłowo (spadł jeden rycek).
Nie mniej faktycznie mogl sie zachowac nieodpowiednio i mozesz byc pewien, ze pogadamy z kolegą po swojemu. Dzięki za informację - jak najbardziej powinniśmy uczyć kultury gry od początku i na każdym poziomie grania a nie tylko kadrowiczow i nie powinniśmy przymykać oka na zachowania które sprawiają że gry są niefajne niezależnie od numeru stołu.
Szkoda że Cię nie było
Kolega virus także jest świeżym graczem często mylącym zasady. Przez jakiś czas byłem na turnieju od rana pomóc i widziałem z ich strony sporo pytań mocno podstawowych. Stąd jestem pewien, że wszelkie błędy (a założę się, że było ich dużo) były bardzo prawdopodobnie nieświadome.
Co do cofania rzutów to sam wiesz ze czasem może to być przypomnienie sobie na koniec gry o zasadzie z początku gry. Byłem zawołany w 1 czy 2 turze o zasady strzelania kółka i dokładnie podkreśliłem, że są to hity bez armoura i przynajmniej w tej jednej fazie strzelania było to rozegrane prawidłowo (spadł jeden rycek).
Nie mniej faktycznie mogl sie zachowac nieodpowiednio i mozesz byc pewien, ze pogadamy z kolegą po swojemu. Dzięki za informację - jak najbardziej powinniśmy uczyć kultury gry od początku i na każdym poziomie grania a nie tylko kadrowiczow i nie powinniśmy przymykać oka na zachowania które sprawiają że gry są niefajne niezależnie od numeru stołu.
Szkoda że Cię nie było
Dziękuję wszystkim za przybycie i świetną zabawę. Klubowiczom za pomoc w organizacji i sprzątaniu
W międzyczasie podaję wyniki naszych rozgrywek
1. Azurix HE
2. Błażej DL
3. Jeżus OG
4. Kalafior DL
5. Shino UD
6. Rafixator VC
7. Krasnal DH
8. Sill DE
9. Napadzior WDG
10. Galahad EoS
11. Mojżesz DH
12. Pablo BH
13. Cluzoe DE
14. Zawiej VC
15. Pyrax VS
16. Filup DH
17. Wirus KoE
18. Heptun SE
19. Bartolemon BH
20. Bulwok DL
21. Byras EoS
22. Bartool OK
23. Pedrodilgur HE
W międzyczasie podaję wyniki naszych rozgrywek
1. Azurix HE
2. Błażej DL
3. Jeżus OG
4. Kalafior DL
5. Shino UD
6. Rafixator VC
7. Krasnal DH
8. Sill DE
9. Napadzior WDG
10. Galahad EoS
11. Mojżesz DH
12. Pablo BH
13. Cluzoe DE
14. Zawiej VC
15. Pyrax VS
16. Filup DH
17. Wirus KoE
18. Heptun SE
19. Bartolemon BH
20. Bulwok DL
21. Byras EoS
22. Bartool OK
23. Pedrodilgur HE
Ostatnio zmieniony 8 kwie 2019, o 09:55 przez G@lahad, łącznie zmieniany 1 raz.