[GLIWICE - kozłów] 4500 27.04.2019 Otwarcie sezonu - Grill
Re: [GLIWICE - kozłów] 4500 27.04.2019 Otwarcie sezonu - Gri
Spokojnie, wszystko będzie.
Super że jest tak duże zainteresowanie turniejem.
Ustalono punkty za BAY:
1 bitwa 15, 2 bitwa 14, 3 bitwa 13.
Ustalono punkty za BAY:
1 bitwa 15, 2 bitwa 14, 3 bitwa 13.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Szkoda, tak zacnej persony.Janek(Gruby) pisze:Ja niestety nie dam rady
Przypominam turniej już za 18 dni .
Wg prognoz pogoda ma nam dopisać.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Turniej już za tydzień.
Przypominam o przedplatach i wyslaniu rozpisek.
Przypominam o przedplatach i wyslaniu rozpisek.
Szkoda że Herford, tak to byłbym na 100%! Na kolejnym będę na pewno
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Rozumiem, że dajesz innym szanse na zwycięstwoAndrzej pisze:Szkoda że Herford, tak to byłbym na 100%! Na kolejnym będę na pewno
Wstępnie zainterere. Da się jakoś dojechać ciuchcią?
Z centrum najtaniej wychodzi Uber lub taxi Lider ( najtańsze w Gliwicach) , WarX zazwyczaj tak jeździł zagadaj to niego żeby to zgrać. Jak nic nie ogarniesz to dzwoń do mnie 609822736 postaramy się coś zorganizować.Bobson pisze:Wstępnie zainterere. Da się jakoś dojechać ciuchcią?
Pociąg w Gliwicach jest o 9.05
-
- "Nie jestem powergamerem"
Przelew poszedł, rozpa poszła, do zobaczenia
Bardzo mi miło, że po tak długiej przerwie Warszawa znowu zawita w Kozłowie.
Sposoby wystawiania przypisane do map.
Scenariusze losowane przed bitwą.
Przypominam o rozpiskach i przedpłatach
Sposoby wystawiania przypisane do map.
Scenariusze losowane przed bitwą.
Przypominam o rozpiskach i przedpłatach