Hellfire_Studio [07.04.2008r.]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
bartekk
- Mudżahedin
- Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia
figs też ładny, troche zbyt tępy wyraz twarzy, taka głupia, tępa, gruba świnia. To lubię ;p
Futro z tyłu się zlewa i ejst całkowicie inny kolor futra od spodu i od tyłu
fajne piórka na kosturze, jak robiłeś?
Futro z tyłu się zlewa i ejst całkowicie inny kolor futra od spodu i od tyłu
fajne piórka na kosturze, jak robiłeś?
- GraveDigger
- Chuck Norris
No przeciez tak mialo bycbartekk pisze:Futro z tyłu się zlewa i ejst całkowicie inny kolor futra od spodu i od tyłu
Figurka fajnie zrobiona, fajnie pomalowana moze troche za duze kontrasty na skorze ale spoko, ale z podstawka to przegiales
pozdro
- GraveDigger
- Chuck Norris
a i jeszcze jedno, jak tem ork sie tam mogl wtarabanic? 
To chyba raczej nie piórkafajne piórka na kosturze, jak robiłeś?
Jeżeli idzie o skałke to :
Najpierw robisz ja w ten sposb :
http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php?t=1049&start=60
Nastepnie na to kilka/kilkanaście wash-y bestialem ,dark flesh-em ,catachan green-em i chyba Scorched brown-em .Nie pamietam dokładnie ile ich było i które kolory po sobie (robiłem na oko
Skałka miała być wypełnieniem klocka NG ze skull-a ale regiment nie powstał (a nie chciałem zmarnować skałki) więc ...
SpaaaaaartaaaaGraveDigger pisze:a
co
jest
?
A tak na poważnie to bardzo ładny też szaman, ale szczerzepowiedziawszy bardziej od samego szamana podoba mnie się to na czym on stoi
- GraveDigger
- Chuck Norris
This is czaszkaaaaa!!!Heinrich pisze:szczerzepowiedziawszy bardziej od samego szamana podoba mnie się to na czym on stoi
Figurka mi się bardzo podoba, ale tak duża podstawka trąci po prostu megalomanią! Ani ta figurka nie eksponuje się dobrze na półce (bo widać tylko podstawkę), a ni na stole z tych samych powodów. Gdybym kupił tę figurkę - pozbyłbym się tego czegoś, co jest pod nią 
Witam!
Tak jak obiecałem wrzucam ostatnia moja prace - imperialnego BSB.
Jeszcze ze starym logiem
ale to sie niedlugo zmieni ;P
Nie podoba mi sie twarz jak wyszla, i wogole twarz tej figurki jakas taka nieprzyjazna dla malarza jest...
A tak pozatym to chyba nie jest szczyt moich umiejetnosci, jak moze sami zobaczycie...

Pozdrawiam.
Tak jak obiecałem wrzucam ostatnia moja prace - imperialnego BSB.
Jeszcze ze starym logiem
Nie podoba mi sie twarz jak wyszla, i wogole twarz tej figurki jakas taka nieprzyjazna dla malarza jest...
A tak pozatym to chyba nie jest szczyt moich umiejetnosci, jak moze sami zobaczycie...

Pozdrawiam.