WFB online
- Paraszczak
- Falubaz
@ Thurion
Zkombinuj sobie Skype...z 5h zrobi się 2h...zapewniam, bo testowałem.
Spectators mają lekką lipę, ale trudno. Coś za coś.
@ Izo
Skrypt do kulania wali gnojem na kilometr. Ja nie wiem czy tam nie ma jakichś czarów ze słowami kluczowymi. Jak napisze w czacie "COKs głupota" to zawsze obsram na 11. Ale z drugiej strony, jakim cudem włoski program "gada" po polsku?
A tak na poważnie, to rolle są dosłownie marsjańskie. Kiedyś trafiałem 20 kuszami Delfickimi na 3+ w Giganta. I zakulałem 38 "dwójek". Dosłownie klawiatura poszła w mak. Gra się z tym trudno, ale idzie się przyzwyczaić.
Pograsz 20 bitew na Lorenzo a potem pojedziesz na normalny turniej, to zwarjujesz, takiego będziesz mieć farta:)
Zkombinuj sobie Skype...z 5h zrobi się 2h...zapewniam, bo testowałem.
Spectators mają lekką lipę, ale trudno. Coś za coś.
@ Izo
Skrypt do kulania wali gnojem na kilometr. Ja nie wiem czy tam nie ma jakichś czarów ze słowami kluczowymi. Jak napisze w czacie "COKs głupota" to zawsze obsram na 11. Ale z drugiej strony, jakim cudem włoski program "gada" po polsku?
A tak na poważnie, to rolle są dosłownie marsjańskie. Kiedyś trafiałem 20 kuszami Delfickimi na 3+ w Giganta. I zakulałem 38 "dwójek". Dosłownie klawiatura poszła w mak. Gra się z tym trudno, ale idzie się przyzwyczaić.
Pograsz 20 bitew na Lorenzo a potem pojedziesz na normalny turniej, to zwarjujesz, takiego będziesz mieć farta:)
hehe.. to juz mala przesada, choc wszystko zgodne z rachunkiem prawdopodobienstwa to tak znaczace odchyły od sredniej sa dosc dziwne - prawdopodobnie algorytm losowania liczb w tym programiku jest ostro zjebany :/Paraszczak pisze:Skrypt do kulania wali gnojem na kilometr. Ja nie wiem czy tam nie ma jakichś czarów ze słowami kluczowymi. Jak napisze w czacie "COKs głupota" to zawsze obsram na 11. Ale z drugiej strony, jakim cudem włoski program "gada" po polsku?
A tak na poważnie, to rolle są dosłownie marsjańskie. Kiedyś trafiałem 20 kuszami Delfickimi na 3+ w Giganta. I zakulałem 38 "dwójek". Dosłownie klawiatura poszła w mak.
- Paraszczak
- Falubaz
Nie. Wczoraj był text, że nie bedzie działał ze 3-4 dni. Teraz wogóle nic nie ma.
WFB Online w tej postaci to nie jest jakas ogromna przyjemnosc... a teraz jeszcze chca odemnie kase wyciagnac... IMO całkowicie nieoplacalne.