Got - spoiler alert
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Got - spoiler alert
Szaitis tak się gra VC - a nie jakieś kreski!
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Ale vc przegrały do zera, cała kadra stoi
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Jacek_Azael
- Masakrator
Kolega robił tyle głupot w bitwach, że dostał ksywę "Coldone". Po tym odcinku chyba zostanie mianowany na dothrak. Ja wiem, że to fantasy itd. Ale ta szarża przekracza granice absurdu, jeżeli o mnie chodzi. Nie wiem, ale chyba dowodził nimi ostatni Namiestnik Gondoru. Pzdr.
Fajnie jest. Tzn ja zapomniałem już połowy fabuły, uważam że Martin od 3 książek nie wie co zrobić z tą fabuła to tutaj niczego nie oczekuję. Są Smoki, są balisty i są onelinery i tyrion. Jest ok
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Śmiechłem bardziej niż powinienemEltharion pisze:Gra o tron uczy i bawi teraz już wiem czemu maszyny są takie dobre na smoki i czemu ten smok zawsze siedzi wtedy za górką
Może temu, że grałem na smoku....
~Biegnący z Berserkerami
4 odcinki na fabułę która powinna mieć pewno z 900 stron. IziTutajec pisze:w tym odcinku się dzieje więcej niż przez pół sezonu generalnie.
Dla mnie trochę za mocno przyśpieszają.
Każde usunięte CGI (wilki, smoki) to tysiące oszczędności Dziwie się, że jeszcze ten jeden został
- wind_sower
- Masakrator
Słabiutki ten sezon. Oj słabiutki.
Varys i Tyrion w jeden odcinek z worshipperów stają się prawie zdrajcami. Bez jakiegoś szczególnego powodu.
I tak miło ze strony scenarzystów, że jakaś postać w serialu ogarnęła żeby Jon i Danka się hajtnęli.
Varys i Tyrion w jeden odcinek z worshipperów stają się prawie zdrajcami. Bez jakiegoś szczególnego powodu.
I tak miło ze strony scenarzystów, że jakaś postać w serialu ogarnęła żeby Jon i Danka się hajtnęli.
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Varys akurat od czasu spalenia tych dwóch gości przez smoka ma rózne wąty do Danki.
Zreszta strasznie marudkujecie. Imo bardzo fajnie to zbudowane jest i oglada sie mega przyjemnie. zaproponujcie jakis spojny i zadowalajacy was scenariusz moze pamietajac ze hajsu tylko na 8 odcinkow jest <3
Zreszta strasznie marudkujecie. Imo bardzo fajnie to zbudowane jest i oglada sie mega przyjemnie. zaproponujcie jakis spojny i zadowalajacy was scenariusz moze pamietajac ze hajsu tylko na 8 odcinkow jest <3
Że co? Martin nie bierze udziału w tworzeniu serialu od co najmniej 3 sezonów.-Qc- pisze:Fajnie jest. Tzn ja zapomniałem już połowy fabuły, uważam że Martin od 3 książek nie wie co zrobić z tą fabuła to tutaj niczego nie oczekuję. Są Smoki, są balisty i są onelinery i tyrion. Jest ok
Ale ja uważam, że Martin pisze słabe książki. Stąd i serial nie ma dobrej bazy. Pamieam jak przez mgłę niesmak związany z czytaniem tego co tam ostatnio wydał. Zgubił się chłopak w tym i tyle, Lotra z tego nie będzieNordri pisze:Że co? Martin nie bierze udziału w tworzeniu serialu od co najmniej 3 sezonów.-Qc- pisze:Fajnie jest. Tzn ja zapomniałem już połowy fabuły, uważam że Martin od 3 książek nie wie co zrobić z tą fabuła to tutaj niczego nie oczekuję. Są Smoki, są balisty i są onelinery i tyrion. Jest ok
Ooo, słowa prawdy płyną z Twych ust:) Cykl faktycznie robił się z tomu na tom coraz bardziej mętny i niestrawny, a 5. tom to najlepszy tego przykład - główni bohaterowie zagubili się w swoim podróżowaniu gdzieś tam albo tkwieniu w miejscu, zupełnie jakby autora dopadła cholera skleroza i zapomniał, co miał z nimi zrobić. Ucieszyłam się, kiedy okazało się, że scenarzyści zaczęli w pewnym momencie ciachać te wszystkie wątki mniej potrzebne, zamulające i czasem bezsensowne, ale w dwóch ostatnich sezonach to ciachanie przybrało trochę zbyt entuzjastyczną formę.-Qc- pisze: Ale ja uważam, że Martin pisze słabe książki. Stąd i serial nie ma dobrej bazy. Pamieam jak przez mgłę niesmak związany z czytaniem tego co tam ostatnio wydał. Zgubił się chłopak w tym i tyle, Lotra z tego nie będzie
Ale nie ma co narzekać, poczekajmy na "Wiedźmina"
...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.