Podwys pisze:Proponuje challenge w pierwszej Bober vs Bober - walka o nick
[MASTER] Orcze Gniazdo 18-19 Maja - 4500
Re: [MASTER] Orcze Gniazdo 18-19 Maja - 4500
Dancaarkiiel pisze:Niestety, muszę odpuścić sobie wyjazd. ;_;
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
- Janek(Gruby)
- Wałkarz
Jednak będę grał. Niezniszczalny jak gołota. Proszę odwołać moje bluźniercze słowa i nie sprzedawać mojego miejsca.
kappa
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
Bobeer vs Bober vs Bobson
Czy ktoś jeszcze nie ma miejsca wykupionego w hotelu? Bede rezerwował spanie w prywatnych pokojach, niedaleko od turnieju, max 30-40zł za noc. Szukamy ekipy 4 osób łącznie, zbieramy ich na trasie Gliwice-Katowice-Tychy-Bielsko i jedziemy razem na turniej. W sobotę po turnieju posiedzimy chwile, a potem jedziemy razem z hotelu do miejsca gdzie będziemy spali. W niedziele rano jedziemy razem na turniej, a potem podrzucamy was do jednego z tych 4 miast.
Także tanio tesco, oszczedzasz 110-120zł na noclegu, będziesz miał transport z i na miejsce turnieju i sobie coś do żarcia spokojnie kupisz za ten hajs
Możliwe, że będziemy jechać już w piatek, ale to jest do dogadania jak się zbierze ekipa, generalnie jesteśmy elastyczni.
Jak ktoś jest zainteresowany to walić na pw, na razie mamy 2 miejsca wolne.
Także tanio tesco, oszczedzasz 110-120zł na noclegu, będziesz miał transport z i na miejsce turnieju i sobie coś do żarcia spokojnie kupisz za ten hajs
Możliwe, że będziemy jechać już w piatek, ale to jest do dogadania jak się zbierze ekipa, generalnie jesteśmy elastyczni.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Offspringman
- Kretozord
hej, niestety trochę zmieniły mi się plany i nie pojawię się w tym roku w Szczyrku.
wobec powyższego mam do odstąpienia swoje miejsce na turniej.
wobec powyższego mam do odstąpienia swoje miejsce na turniej.
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Także mam miejsce do oddania, jeśli ktoś jest zainteresowany - PW lub Fejsbook.
- Offspringman
- Kretozord
ok, niech Siemek się odezwie, jakoś to ogarniemyPocisk pisze:Siemek chętnie wskoczy na to miejsce
- Dancaarkiiel
- Falubaz
BIMPDancaarkiiel pisze:Także mam miejsce do oddania, jeśli ktoś jest zainteresowany - PW lub Fejsbook.
Up - nadal szukamy 2-3 osób do samochodu na trasie Gliwice - Katowice - Tychy - BielskoAndrzej pisze:Czy ktoś jeszcze nie ma miejsca wykupionego w hotelu? Bede rezerwował spanie w prywatnych pokojach, niedaleko od turnieju, max 30-40zł za noc. Szukamy ekipy 4 osób łącznie, zbieramy ich na trasie Gliwice-Katowice-Tychy-Bielsko i jedziemy razem na turniej. W sobotę po turnieju posiedzimy chwile, a potem jedziemy razem z hotelu do miejsca gdzie będziemy spali. W niedziele rano jedziemy razem na turniej, a potem podrzucamy was do jednego z tych 4 miast.
Dodatkowo, jeśli ktoś woli tańszy nocleg, to mam ogarnięta spoko miejscówe za 30-40 zl za osobę, całkiem spoko warunki.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Andrzej pamiętaj, że w drodze powrotnej wieziesz puchar z Herford, który zajmuje 1 miejsce...Andrzej pisze:Up - nadal szukamy 2-3 osób do samochodu na trasie Gliwice - Katowice - Tychy - BielskoAndrzej pisze:Czy ktoś jeszcze nie ma miejsca wykupionego w hotelu? Bede rezerwował spanie w prywatnych pokojach, niedaleko od turnieju, max 30-40zł za noc. Szukamy ekipy 4 osób łącznie, zbieramy ich na trasie Gliwice-Katowice-Tychy-Bielsko i jedziemy razem na turniej. W sobotę po turnieju posiedzimy chwile, a potem jedziemy razem z hotelu do miejsca gdzie będziemy spali. W niedziele rano jedziemy razem na turniej, a potem podrzucamy was do jednego z tych 4 miast.
Dodatkowo, jeśli ktoś woli tańszy nocleg, to mam ogarnięta spoko miejscówe za 30-40 zl za osobę, całkiem spoko warunki.
Będziemy na turnieju testować Tourneykeepera ;]. Będziecie mogli na bieżąco oglądać paringi, standingi i własnoręcznie wpisywać wyniki.
Wszystkich graczy proszę o rejestrację tutaj:
https://tourneykeeper.net/Singles/TKLea ... px?Id=2795
Przy rejestracji proszę podawać swój kraj jako Polskę, NIE musicie podawać ani armii, ani rozpiski.
Jak wszyscy będą zarejestrowani to zrobimy paringi na pierwszą rundę.
Wszystkich graczy proszę o rejestrację tutaj:
https://tourneykeeper.net/Singles/TKLea ... px?Id=2795
Przy rejestracji proszę podawać swój kraj jako Polskę, NIE musicie podawać ani armii, ani rozpiski.
Jak wszyscy będą zarejestrowani to zrobimy paringi na pierwszą rundę.