[MASTER] Orcze Gniazdo 18-19 Maja - 4500
Z przyczyn niezależnych nie bedzie mi dane pojawić się na tym zacnym turnieju. Jedno przedpłacone miejsce zwalniam.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
- Big Boss M.
- Falubaz
Czy mimo faktu że brakuje sporo osób na TK, można spodziewać się paringow i rozpisek przed turniejem?
Big Boss M. pisze:Czy mimo faktu że brakuje sporo osób na TK, można spodziewać się paringow i rozpisek przed turniejem?
Parinigi będę dopiero kiedy WSZYSCY zapiszą się na Tourney Keeperze
https://tourneykeeper.net/Singles/TKLea ... px?Id=2795
Rozpiski wrzucę jeszcze dzisiaj.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Będzie przesunięcie terminu zgłoszenia z punktami za rozpy? Bo robiłem na szybko wczoraj wieczorem żeby zdążyć przed deadlinem i w sumie to by wprowadził parę zmianLaik pisze:Panowie - upewnijcie się wśród kolegów z klubu czy ktoś nie zaspał z wysłaniem rozpisek bo sporo brakuje
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Nie będzie mnie. Gdyby ktoś chciał miejsce bez noclegu, piszcie na PW.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.