[MASTER] Orcze Gniazdo 18-19 Maja - 4500
zależy czy się wszyscy na TK zarejestrują.Milczek pisze:Nie wiem czy było. Paringi będą jutro?
Cześć,Laik pisze:Aktualna lista osób które wysłały rozpiski:
(z liczbą punktów poniżej 4 za zgłoszenie - taryfikator - brak ID, spóźniona rozpa, brak rozpiski w załączniku - wszystko 1 punkt mniej)
1 Semi
2 Wokrze
3 Gremlin
...
57 Wojtuś 2
...
80 Laik
chciałem spytać skąd mam dwa karniaki?
Pozdro Wojtuś
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
@Wojtuś,
poprawka na 1 - a skąd - sprawdź wymagania co do rozpiski
Są rozpiski:
https://drive.google.com/open?id=1k3dcy ... eppeSP1vNT
Hasło to pierwsze imię Elthariona, z rodu Szybkoszpilowców, króla Tyskich (w)Andalów i kebabów, mistrza Polski, wyzwoliciela z krokietów, pierwszego tego imienia.
poprawka na 1 - a skąd - sprawdź wymagania co do rozpiski
Są rozpiski:
https://drive.google.com/open?id=1k3dcy ... eppeSP1vNT
Hasło to pierwsze imię Elthariona, z rodu Szybkoszpilowców, króla Tyskich (w)Andalów i kebabów, mistrza Polski, wyzwoliciela z krokietów, pierwszego tego imienia.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Problem jest taki że imienia w rankingu nie ma XDEmpGeX pisze:No to teraz dowaliłeś. Imię znaleźć w rankingu nie trudno, ale zawiera polską literę, można je zapisać bez polskich znaków, z małe litery, z dużej itd... W każdym razie znudziła mi się zabawa w zgadywanie intencji autora...
Przyznam też że hasło słabe
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
Imię jego jest Bartłomiej
Pół człowiek, pół diabeł
Pół człowiek, pół diabeł
No dobra.
Dostałem hasło i powiem tak :
Bez interpersonalizacji . Nic tam ciekawego nie widziałem. Mogliście się bardziej postarać.
To całe ohasłowanie ukradło mi, koło 5 minut życia.
Cóż... Będę musiał je na masterze spowolnić, i w białym atłasie nocy nim sen zmąci moje wąskie spojrzenie, poszerzać będę obraz łapiąc ostrość na krawędzi kufelka, słuchając jednocześnie tego co już przeminęło a co jeszcze lepsze przyjdzie w kolejnych grach tych naszych pacynek.
Czego i Wam życzę.
Kocham tą grę i te mastery
Bez interpersonalizacji . Nic tam ciekawego nie widziałem. Mogliście się bardziej postarać.
Cóż... Będę musiał je na masterze spowolnić, i w białym atłasie nocy nim sen zmąci moje wąskie spojrzenie, poszerzać będę obraz łapiąc ostrość na krawędzi kufelka, słuchając jednocześnie tego co już przeminęło a co jeszcze lepsze przyjdzie w kolejnych grach tych naszych pacynek.
Czego i Wam życzę.
Źle do tego podchodzisz, trzeba było się wykłócać i wyciągnąć od Laika piwo za fatyge XDNapadzior pisze:No dobra.
Czego i Wam życzę.
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
Może gala fejmy battla MMA?Gasior pisze:Ja to bym najchetniej w sobote wieczorem uslyszal jakis kabaretowy battle miedzy naszymi najwiekszymi krasomowcami - Króla Słońce i Napadziora
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos