[MASTER] Orcze Gniazdo 18-19 Maja - 4500
Re: [MASTER] Orcze Gniazdo 18-19 Maja - 4500
Przede wszystkim chciałbym pogratulować topce -
Artur, Szaitis i Furion jak zwykle w formie.
Dzięki dla Rinca za wspólne sędziowanie, dla Artura za organizację i dla Was wszystkich za obecność.
Jeden punkt karny Furiona to wynik ponownego przeliczenia wyniku z bitwy - on dostał dodatkowy punkt a jego przeciwnik -1.
Robson nie stawił się na ostatnią bitwę, a za późno było na zmiany paringów.
Co do sprawy Andrzeja nie chcę pisać nic na szybko, jutro opublikujemy szersze wyjaśnienia.
Dzięki dla Rinca za wspólne sędziowanie, dla Artura za organizację i dla Was wszystkich za obecność.
Jeden punkt karny Furiona to wynik ponownego przeliczenia wyniku z bitwy - on dostał dodatkowy punkt a jego przeciwnik -1.
Co do sprawy Andrzeja nie chcę pisać nic na szybko, jutro opublikujemy szersze wyjaśnienia.
Dzięki za odpowiedźAbrasus pisze:Przede wszystkim chciałbym pogratulować topce -
Czyli Artur obronił tytuł z poprzedniego roku? Szacun! Brawo dla topu.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Nie mogłem rozkminić kto to: Standin
Widać w Orczym Gnieździe, w Bielsku panuje jeden niepodzielny zielony warlord.
Graty!
I osobne gratki dla Tomka, który zrobił 13 innemu Tomkowi
Widać w Orczym Gnieździe, w Bielsku panuje jeden niepodzielny zielony warlord.
Graty!
I osobne gratki dla Tomka, który zrobił 13 innemu Tomkowi
Chyba nie ma bo z tego co wiem to artur miał nie grać aż do ostatniego momentu XDKlaudel pisze:Graty dla topu!
Pod jaka nazwa pliku jest rozpa Xargosa, bo nie moge jej znalezc?
Ale on raczej rozpy nie zmieniał, zwłaszcza że nie miał przez ostatnie miesiące czasu na to.
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
No jakby mu nie zabrali punktów to by wygralpanterq pisze:@Andrzej, to w sumie trochę przypał, nie?
"Niech wyniki mówią za mnie."
Myślę że to dobry pomysł by przemyśleć opłacenie składki
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Czekam na tłumaczenie klasy "Andrzej był nie na bieżąco z zasadami, i nie wiedział że nie może przesuwać modeli przeciwnika."
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Zapis video został zfabrykowany
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
W 5tej Artur zabrał Andrzejowi legitnie wszystkie modele i scenariusz.jawor pisze:Z 5 bitwy też mu zabrali? Jak nie to byłby nawet poza top 5 lul-Qc- pisze:No jakby mu nie zabrali punktów to by wygralpanterq pisze:@Andrzej, to w sumie trochę przypał, nie?
"Niech wyniki mówią za mnie."
https://tourneykeeper.net/Singles/TKLea ... px?id=2795Kołata pisze:Wyniki?