Hellfire_Studio [07.04.2008r.]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Zbroja fajna ale sztandar tak ogólnie chyba nie wyszedł ;/ (jeśli bierzemy pod uwagę twoje możliwości :P )

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

ten tył sztandaru bardziej się nadaje na front moim zdaniem:) ten z przodu mniej wyrazisty jest. no i kometa wyszła przeciętnie.
mimo że sporo przejść widać na zbroi i innych fragmentach to i tak schludnie pomalowane:)

Awatar użytkownika
True Legionista
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: True Legionista »

Jaka płytówa, kur&^ zajebista.
Też tak chce malować :D .

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Nowości 8)

Na poczatku pragne zaznaczyc, ze jestem ta z niewielu osob, ktorej sie plastikowi magowie podobaja. Swojego zlozylem z najfajniejszych czesci, czyli tak jak wszyscy skladaja :wink: Bylo przy miniarurce troche zabawy, ale tym wieksza mam satysfakcje ze skonczylem. Tyl plaszcza potraktowalem troche po macoszemu, bo a) jak to Asgard powiedzial - przypomina 5 ed. imperialnych magow b) nie wpadl mi po drodze zaden ciekawy pomysl. Powiem tez nieskormnie, ze jestem z siebie dumny i nie mam tu na mysli malowania tylko zdjecia. Wreszcie udalo mi sie pozadna fotke pstryknac :) Nawet poziomow nie musialem regulowac. Mysle, ze wreszcie mam swoj patent.

Obrazek

...a tutaj kolejny slodki goblinek od Szczurka :D Narazie bez freehandu, ale do niedzieli zapewne sie pojawi.

Obrazek

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

:shock: Śliczne :shock: ,Gratuluje przepięknego maga, bardzo fajna laska i wzorek na białej szacie. :)

Awatar użytkownika
Malcavian

Post autor: Malcavian »

jezeli ten elf jest tak jak to zaznaczyłeś przez "on" jest facetem, to wygląda na maxymalnego geja... sama figurka mi sie nie podoba ale pomalowanie bardzo fajne

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

Post autor: Robacek »

raptap ale wyjebales;] szkoda tego plaszcza z tylu ale czerwien z przodu i nmm wybacza wszystko;] jakie kolorki na zlotym nmm? fajne delikatne fh na plaszczu;)

Awatar użytkownika
True Legionista

Post autor: True Legionista »

:shock: miazga :wink:

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Swietny mag. Bardzo mi się odoba :) Też własnie maluję swojego ( a własciwie na ebay) i to tak samo złożonego, tylko że metalikami i w bardziej standardowej elfiej konwencji (biało niebiebieski pedał :wink: )

Goblinek całkiem fajowy :D

Antar
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: Antar »

Mag bardzo fajny, choć kolorki mi zupełnie nie podchodzą (ale to kwestia gustu ;) ). Najbardziej podoba mi się kula, nmm bardzo dobre, jedynie ten płaszczyk - taki troszkę pusty ;)

Awatar użytkownika
Ryu
Chuck Norris

Post autor: Ryu »

Cudny... :shock: :shock: :shock:
Płaszczyk genialny - surowy, wzbogacany tylko małymi wzorkami...
Szacun....

Co do zielonego to tylko 1 uwaga: stanowcze "nie" plackom ;) Troszkę za duże te podstawki ostatnio dla modeli, ale jak kto lubi ;P

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

@Ryu
Wiesz ... :wink: byla robiona w tym samym czasie co ta dla szamana i jakos tak ... :mrgreen:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Obie prace bardzo dobre. Nie bede ich porownywal , bo z niektorych figurek nie da rady wiecej sie wyciagnac. Najbardziej w magu podoba mi sie wyczucie oswietlenia nmmu - super Rapta.

Jesli chodzi o shamana metaliki do koncam i nie pasuja choc nie sa slabe , boli mnie natomiast , ze nia ma zadnego fajnego FR na sztandarze - naprawde go tam brakuje...

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Nie mam się do czego przyczepić :P Jedynie kolor sztandaru w ogóle mi nie pasuje (seledyn ??!) ale to gust a wiemy jak to z gustami jest ;)

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Jesli chodzi o shamana metaliki do koncam i nie pasuja choc nie sa slabe
Powolni ogarniam ich dobre robienie :wink:
boli mnie natomiast , ze nia ma zadnego fajnego FR na sztandarze - naprawde go tam brakuje...
Spokojnie Rapt. sie zdeklarował ,że coś machnie :mrgreen:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

Sykstus pisze:Nie mam się do czego przyczepić :P Jedynie kolor sztandaru w ogóle mi nie pasuje (seledyn ??!) ale to gust a wiemy jak to z gustami jest ;)
bardziej w turkus wpada niz w seledyn :P
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Robacek pisze: jakie kolorki na zlotym nmm?
Standardowo: czarny, bialy i snakebite :)
Antar pisze:Najbardziej podoba mi się kula
Sam jestem z tego elementu najbardziej zadowolony, bo balem sie o efekt malowania tak duzego swiecidelka.

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

no ładniutkie kolorki i przejścia;] możnaby się przyczepić do włosów że zbyt podobne kolorystycznie do nmm ale to taki tam detal.
na płaszczu też bym chętnie coś zobaczył jeszcze bo pusto troszke:) poza tym szata z przodu wyszła tak fajnie że teraz ta tylna odstaje poziomem;]
ale świetna robota;] dół szaty mnie urzekł.

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Jak widzę tak pomalowaną figurkę (elf), to mam ochotę stłuc monitor i wsadzić moje pędzle kiciusiowi w... No, Slanesh wie gdzie. ](*,)

Czerwone fałdy szaty i różdżka - wspaniałe. =D>
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

Post autor: Robacek »

przeszlo mi to raptap przez mysl ale wyglada tak niestandardowo ze musialem zapytac;] rispekt;]

ODPOWIEDZ