Saurian Ancients 2.0
Moderator: Ziemko
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Re: Saurian Ancients 2.0
Czy ktoś mógłby wrzucić tu rozpiskę Stasia że Szczyrku Vom ciekaw.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Widzieli?
https://pledgemanager.lastsword.com/the ... -awakening
Brzmi jak sen: piękne modele, nie wygląda jak scam (:--D), realistyczny czas realizacji, dobra cena.
Ktoś może je widział na żywo, kupił i ma, kojarzy jakieś materiały z unboxingu czy recenzji?
https://pledgemanager.lastsword.com/the ... -awakening
Brzmi jak sen: piękne modele, nie wygląda jak scam (:--D), realistyczny czas realizacji, dobra cena.
Ktoś może je widział na żywo, kupił i ma, kojarzy jakieś materiały z unboxingu czy recenzji?
Obserwowałem na insta postępy tego gościa i kurde klasa modele. Chciałbym je tylko na żywo zobaczyć, czy dobrej jakości są aby nie okazało się jak z niektórymi
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Z niektórymi? Masz na myśli projekty z kickstartera ogólnie czy tego konkretnego producenta?
Przejrzałem materiały z różnych źródeł, jak na razie niemalże same pozytywne opinie - wydaje się bardzo w porządku.
Przejrzałem materiały z różnych źródeł, jak na razie niemalże same pozytywne opinie - wydaje się bardzo w porządku.
ogólnie świat modeli
Ten pledge manager jest przecież zrobiony odnośnie kickstartera, który zakończył się nie tak dawno temu, tj. niecałe 2 miesiące wstecz. Wrzucałem link w alternatywnych modelach.
Oczywiście nie wysyłali jeszcze figurek. Jak dobrze pójdzie, to będą w grudniu. Brałem udział w kickstarterze jak coś, bo caimany mnie urzekły razem ze storytellerem.
Oczywiście nie wysyłali jeszcze figurek. Jak dobrze pójdzie, to będą w grudniu. Brałem udział w kickstarterze jak coś, bo caimany mnie urzekły razem ze storytellerem.
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Z tego co widziałem na ich fejsie to sklep jest uruchomiony już od połowy kwietnia. Może faktycznie jest to tylko dla "wybranych".Okoń pisze:Ten pledge manager jest przecież zrobiony odnośnie kickstartera, który zakończył się nie tak dawno temu, tj. niecałe 2 miesiące wstecz. Wrzucałem link w alternatywnych modelach.
- Dancaarkiiel
- Falubaz
A, no to wiadomo. Chodzi o to, że w ogóle przyjmują zamówienia. Z Lost Kingdom bodajże na razie nic nie biorą więcej.
Okoń jak będziesz miał pamiętaj o opisaniu tutaj i zdjęciach
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Szczególnie o Storyteller'ze, chyba najpiękniejszy model jaki widziałem do tej armii <3
Zgadzam się
"When Charging a single model unit with Gigantic Height And/or Fly"goboss pisze:Czy alpha karnozaur ma plus dwa do szarzy:
a) oddział morghastow
b) pojedynczy morghast
a) nie
b) tak (to jest single model unit, tak samo jak inne oddziały dostaje możliwość robienia nieskończonej ilości reform jak zostanie tylko jeden model).
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
Oszustwo. a jak szarzuja tylko jeden model z tego unitu morghastow?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
patrz, b)-Qc- pisze:Oszustwo. a jak szarzuja tylko jeden model z tego unitu morghastow?
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
Nie kumasz. Są 4 w unicie ale ja szarzujo tylko jednego. Dajmy na to o tego drugiego od lewej. To będzie juz jeden model co nie?Mamut pisze:patrz, b)-Qc- pisze:Oszustwo. a jak szarzuja tylko jeden model z tego unitu morghastow?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Hehe xD?
Myślę, że to kwestia pewności siebie
Jak już jesteśmy przy głupich myślach..
Ktoś zastanawiał się nad zrobieniem deathstara składającego się z saurusów że spearami + w pierwszym szeregu 5 veterenów tylko z heavy armor i shield.
Ciężko na nich wbić woundy do CRa a sami wypłacają 20 ataków z WS5 S5 + 2 szeregi wsparcia saurusów
Ktoś zastanawiał się nad zrobieniem deathstara składającego się z saurusów że spearami + w pierwszym szeregu 5 veterenów tylko z heavy armor i shield.
Ciężko na nich wbić woundy do CRa a sami wypłacają 20 ataków z WS5 S5 + 2 szeregi wsparcia saurusów