Mantysia inaczej

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mika
Wałkarz
Kontakt:

Mantysia inaczej

Post autor: mika »

Taka zajawka - wiem, ze dzikie, ale zastanawiam sie jak by sie tym gralo, ktos probowal juz czegos takiego?

Czarodziejka - lvl 4, General
Lifetaker
Heart Stone of Darkness
Darkstar Cloak
Mantykora

Beastmaster - Lanca, Sea Dragon Cloak
Blood Armour
Mantykora

Czarodziejka - lvl 2
Seal of Ghrond
Dispel Scroll

Core
2x 10 Kusznikow - Tarcze
2x 5 Dark Riders - Kusze
21 Spearmenow - Tarcze, Sztandarowy, Champion

Special
6 Cold One Knights - Sztandarowy, Champion
War Banner

10 Witch Elves

5 Harpii

Rare
War Hydra

2x Bolt Thrower

86 Modeli
9 Pd, 6Dd i Scroll
2498 punktow.

Dwa duze fruwacze, a jednoczesnie calkiem niezla magia, w miare niezle strzelanie, 3 przeszkadzajki, duzy kloc wspierany przez wychki i hydre, a na deser kawaleria. Co koledzy i kolezanki o tym mysla?

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

czarodziejka na pegaza i jakos to zaczyna w miare wyglądac ;)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
Jonas
Wałkarz

Post autor: Jonas »

Ha, czarodziejka na mantykorze! Złożyłem taką rozpiskę na jeden turniej, teraz tylko czekam, żeby wypróbować. Mocne to na pewno nie jest, ale taki czarodziej daje w sumie trochę śmiesznych możliwości. Terroryzuje, strzela, a czasem może pomóc swoją szarżą (zdejmuje szeregi, rozwala fasty!). Innymi słowy, pomysł bardzo zabawny. Co do reszty, to też spoko złożone. Wiadomo oczywiśćie, dlaczego hydra jest kiepska, ale jak się bawić to się bawić. Mam nadzieję, że tym zagrasz i napiszesz jak poszło. :D
"Wake up, Mr. Freeman. Wake up, and smell the ashes..."

Awatar użytkownika
mika
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: mika »

Jagal pisze:czarodziejka na pegaza i jakos to zaczyna w miare wyglądac ;)
Ehhh, zero fantazji, dyc tu o te czarodziejke wlasnie chodzi ;)
Jagal pisze:Ha, czarodziejka na mantykorze! Złożyłem taką rozpiskę na jeden turniej, teraz tylko czekam, żeby wypróbować. Mocne to na pewno nie jest, ale taki czarodziej daje w sumie trochę śmiesznych możliwości. Terroryzuje, strzela, a czasem może pomóc swoją szarżą (zdejmuje szeregi, rozwala fasty!). Innymi słowy, pomysł bardzo zabawny. Co do reszty, to też spoko złożone. Wiadomo oczywiśćie, dlaczego hydra jest kiepska, ale jak się bawić to się bawić. Mam nadzieję, że tym zagrasz i napiszesz jak poszło.
Wlasnie o to mi chodzilo, ma taka czarodziejka calkiem sporo roznych mozliwosci, szczegolnie wspoldzialajac z druga mantysia. Co do hydry to uzywam jej caly czas ostatnio i bardzo fajnie mi sie sprawdza, mimo tego, ze nie specjalnie podoba mi sie model, to hydra choc droga, jest w miare niezla. Jak tylko uda mi sie tym pograc to zdam sprawozdanie :)
Boli mnie tylko tysiac punktow w bohaterach i to ze czarodziejka kosztuje tyle co smok :evil:
Gram Dark Elfami
Gram Dark Eldarami
Czasem tez gram Dark Angelsami

Tak, chce byc Power Gamer - ciezko idzie ;(

ODPOWIEDZ