Demony w wersji 2.0
Moderator: KrzysiekW
Re: Demony w wersji 2.0
Mastera to planuje Sentinela w plagusach a w duzym klocku albo Omena albo golego heralda bsb. BSB niewiele robi ale ten Omen to jakis taki miekki sie wydaje.
To musisz powiedzieć jak to robisz. U mnie na 4/5 zabijali go jacyś frajerzy z siła 3. Te 6 latały jak po...ane, a z 6 warda to sobie można. Żeby nie było, ja nim nie próbowałem łamać 40 osobowych oddziałów elitarnej piechoty tylko np 25 Klanbraci. (i ofc omen był w oddziale lemurów albo sukubow)jawor pisze:Niby tak, ale na 5 gier wszystkie przeżył
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Pierwsza bitwa z ogrami został jako ostatni model, w drugiej z ogrami poleciał po swoje zabijając wszystko co się ruszało, nawet ustał combat z dwoma działami Z wochem wpadł w jeden combat z workami od boku, później w drugi ale tam to już była kanapka. Z bestiami i bretonią nie widział walki, rzucał tylko czary, ale to głównie przez scenariusz, którym był breakthrough.Dziedzic pisze:To musisz powiedzieć jak to robisz. U mnie na 4/5 zabijali go jacyś frajerzy z siła 3. Te 6 latały jak po...ane, a z 6 warda to sobie można. Żeby nie było, ja nim nie próbowałem łamać 40 osobowych oddziałów elitarnej piechoty tylko np 25 Klanbraci. (i ofc omen był w oddziale lemurów albo sukubow)jawor pisze:Niby tak, ale na 5 gier wszystkie przeżył
Omen tylko do małych suk, innego rozwiązania nie widzę.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Zastosowali pomysł który zaproponowałem na forum 9th age kilka miesięcy temu, ale w tamtym momencie jakiś spec z 9th age odpowiedział, że nie mogą tego zaimplementować... cóż, widać jednak mogliWarX pisze: Na pewno wiele zmian jest na +. Zwłaszcza Antenki to moje osobiste zwycięstwo.