No, coś takiego to de facto musiałby ogarniać dedykowany techniczny sędzia. W sumie gdybym wiedział, jak wspaniałe będę miał wyniki, to bym się na ochotnika zgłosił, przynajmniej coś bym do hobby wniósł...Klaudel pisze:Ja ze swojej strony mialbym tylko prosbe, zeby pamietac tez o kibicach, ktorzy wchodza na BP raz na godzine i sprawdzaja jak tam wyniki i czy pojawily sie paringi. Z gory dziekuje
[MASTER] Świdkon - Lubelski Master 30-31.03.2019 single 4500
Re: [MASTER] Świdkon - Lubelski Master 30-31.03.2019 single
Uprawa warzyw od 1997 roku
turniej super bardzo wielkie dzięki wszystkim przeciwnikom którzy ze mną grali i wytrzymali psychicznie
Dziękuję Sillowi za solidny łomot. Niespadające komety i ślimaki na 3 cale to moc
Dzięki Arranderowi za trudną orczą miłość i tłuczenie ślimaków aż miło. Gra pełna ciekawych zwrotów
Dziękuję Dziopowi za nieumarły gwałt. Nawet desperacka ucieczka nie dała rady i piękna popychaczka pokrzyżowała plany na ocalenie. Przepraszam Dziopie że nie wysadziłem sobie Sowy, choć ciężko pracowałem na to
Dziękuję mojemu demonicznemu oponentowi(przepraszam zapomniałem ksywki) za bratobójczą rzeź.
Dziękuję Gabrielowi za zielony najazd i silną psychikę w tej bitwie Najpiękniejsza akcja turnieju wrona obrywa z własnej komety
Wyniki jak zawsze, choć nawet nie ukrywałem że nie mam aspiracji na coś konkretnego. Świetnie się bawiłem i miło było pozować do zdjęć w stroju ślimaka.
Chciałbym zwrócić uwagę jednak na znieczulicę.
1. Kwestia olania wyników przez ludzi. Biedny Stan czyta sobie wyniki a każdy ma to daleko.
2. Panowie ja wiem że jesteście gośćmi, ale nie chwyciło was że kobita dźwigała ławki i stoły? Można było jak skończyliście ostatnie bitwy posprzątać armie i walizki i śmieci ze stołów(nie mówię że macie je nosić bo to nasza dola jako organizatorów, ale posprzątanie po sobie na stole to jednak jakiś przejaw kultury, który powinien być z szacunku do organizatora).
3. Nie mam nic do piwkowania podczas podczas battla bo to jednak 2 dyscypliny w 1, ale skoro jest zakaz na terenie szkoły to jak już ktoś musi na sali sobie walnąć to nie ordynarnie z butelki (przelać w coś można). Wszak sporo ludzi się kręciło i w tym z dziećmi.
Niech śluz będzie z wami!
Dziękuję Sillowi za solidny łomot. Niespadające komety i ślimaki na 3 cale to moc
Dzięki Arranderowi za trudną orczą miłość i tłuczenie ślimaków aż miło. Gra pełna ciekawych zwrotów
Dziękuję Dziopowi za nieumarły gwałt. Nawet desperacka ucieczka nie dała rady i piękna popychaczka pokrzyżowała plany na ocalenie. Przepraszam Dziopie że nie wysadziłem sobie Sowy, choć ciężko pracowałem na to
Dziękuję mojemu demonicznemu oponentowi(przepraszam zapomniałem ksywki) za bratobójczą rzeź.
Dziękuję Gabrielowi za zielony najazd i silną psychikę w tej bitwie Najpiękniejsza akcja turnieju wrona obrywa z własnej komety
Wyniki jak zawsze, choć nawet nie ukrywałem że nie mam aspiracji na coś konkretnego. Świetnie się bawiłem i miło było pozować do zdjęć w stroju ślimaka.
Chciałbym zwrócić uwagę jednak na znieczulicę.
1. Kwestia olania wyników przez ludzi. Biedny Stan czyta sobie wyniki a każdy ma to daleko.
2. Panowie ja wiem że jesteście gośćmi, ale nie chwyciło was że kobita dźwigała ławki i stoły? Można było jak skończyliście ostatnie bitwy posprzątać armie i walizki i śmieci ze stołów(nie mówię że macie je nosić bo to nasza dola jako organizatorów, ale posprzątanie po sobie na stole to jednak jakiś przejaw kultury, który powinien być z szacunku do organizatora).
3. Nie mam nic do piwkowania podczas podczas battla bo to jednak 2 dyscypliny w 1, ale skoro jest zakaz na terenie szkoły to jak już ktoś musi na sali sobie walnąć to nie ordynarnie z butelki (przelać w coś można). Wszak sporo ludzi się kręciło i w tym z dziećmi.
Niech śluz będzie z wami!
Może, ale jednak pelnoetatowe ganianie po fejsach raczej mnie znudzi. Nie mówiąc o moim antytalenciu fotograficznym... Poza tym czasem jednak fajnie pograć :pKlaudel pisze:Moze to twoje powolanie? Sedziow ci u nas niedostatek
Póki co prośbę o sędziowanie w tym roku miałem jedną, spełniłem ją i tyle. Będą inne to pomyślę.
Uprawa warzyw od 1997 roku
dzieki wielkie za turniej bardzo fajnie sie bawilem.
Jednak mimo wszystko zapewnijcie jakichs sedziow nastepnym razem. Co chwila ktos do mnie podchodzil z pytaniami, a jak w pewnym momencie poprosilem aby sie zapytali sedziego, to dowiedzialem sie, ze nie ma takiego. Oczywiscie znamy sie wszyscy i nie bede odmawial pomocy w takich wypadkach, ale nie zmuszajcie do takich rzeczy, prosilbym
Jednak mimo wszystko zapewnijcie jakichs sedziow nastepnym razem. Co chwila ktos do mnie podchodzil z pytaniami, a jak w pewnym momencie poprosilem aby sie zapytali sedziego, to dowiedzialem sie, ze nie ma takiego. Oczywiscie znamy sie wszyscy i nie bede odmawial pomocy w takich wypadkach, ale nie zmuszajcie do takich rzeczy, prosilbym
+1Shino pisze:dzieki wielkie za turniej bardzo fajnie sie bawilem.
Musi być chociaż 1 sędzia, najlepiej w odblaskowej kamizelce.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Z najprostszych rozwiązań to byłby stream na którym jest pokazany plik excelowy z wszystkimi wynikami(ten używany przez sędziów na większości masterów) dzięki temu jest na żywo informacja o sytuacji na sali + wyniki poprzednich rund w jednym miejscu.Heptun pisze:No taki sędzia techniczny byłby odpowiedzialny za relację - wyniki, fotki czy stream Moim zdaniem fajny pomysł na przyszłość !
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
A nie dałoby rady przepisać tego do Google Sheets? W tedy możnaby udostępnić read-only całość.Mamut pisze:Z najprostszych rozwiązań to byłby stream na którym jest pokazany plik excelowy z wszystkimi wynikami(ten używany przez sędziów na większości masterów) dzięki temu jest na żywo informacja o sytuacji na sali + wyniki poprzednich rund w jednym miejscu.Heptun pisze:No taki sędzia techniczny byłby odpowiedzialny za relację - wyniki, fotki czy stream Moim zdaniem fajny pomysł na przyszłość !
Jest gdzieś dokumentacja wymagań technicznych / algorytmów? Mogę spróbować przepisać do Sheets