Ja mogę w II parti z wysyłką bo i tak na turniej nie jadęLaik pisze:dogadaj się z z kimśz SS, tak żeby Ci ją wziął - ok?chomik pisze:Na turniej się nie wybieram, ale książkę bym przygarną da rade wysłać 1 szt.??
DMP 2019 - Kraków - Stara Zajeznia 13/14.07
Re: DMP 2019 - Kraków - Stara Zajeznia 13/14.07
Serdeczne podziękowania dla tych którzy się przyłożyli
Bierzcie i szukajcie błędów:
https://drive.google.com/open?id=1ylo9r ... RR8nlStHaP
Bierzcie i szukajcie błędów:
https://drive.google.com/open?id=1ylo9r ... RR8nlStHaP
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
To bede pierwszy.
MW2 w rozpie HE zsplatal sie Bluffers Helm
U Salamander gracz He ma na magu ksiazke - dominant i scrolla
Publiczna hłosta czy tylko karniaki?
Ostatnio zmieniony 6 lip 2019, o 06:02 przez Semi, łącznie zmieniany 1 raz.
- swieta_barbara
- habydysz
Chochlik drukarski, jeden z dwóch w naszych rozpach. Zielony ma 8 manów (tak policzone punkty), a Malfoj 6+5 cycków (tak policzone punkty) zamiast 6+6.mlepkows pisze:W JH2 Zielony ma 9 weteranów a można 8.
Maciek
Odnośnie Salamander - czemu nie może mieć książki i scrolla?Semi pisze:To bede pierwszy.
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
ONE TO RULE THEM ALL!Laik pisze:Trzema, źle wpisałemDanrakh pisze:Team Sargon, Kubencjusz gra dwiema armiami na raz?
Mam pytanie techniczne wałkowane już od lat. Czy błędem rozpiski jest nie podanie liczebności oddziału w ilości startowej? Tj. Np 135 - Light infantry, crossbow/ 135 - 10x Light infantry crossbow ?
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
A jeśli miałeś na myśli 11 a pomyliłeś się w punktach? To taki problem przy oddziałach podać ilość? Od razu widać z poziomu rozpy ile jest modeliPAWLAK pisze:Mam pytanie techniczne wałkowane już od lat. Czy błędem rozpiski jest nie podanie liczebności oddziału w ilości startowej? Tj. Np 135 - Light infantry, crossbow/ 135 - 10x Light infantry crossbow ?
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Team Recykling vol. 2.0 ma tylko 3 graczyFilip "Cosmo" Górecki - Vermin Swarm
215 - Plague Patriarch, Wizard Apprentice, Occultism,
Plague Flail, Light Armour, BattleFocus, Frenzy,
Honourless, Putrid Scholar, Basalt Infusion; Plague
Pendulum zly koszt punktowy, nie doliczylo pendulumbumbum
Obelisk zawsze Twardy
UD
2x480 - Tomb Cataphracts powinno byc oczywiscie 5 modeli tak jak koszt punktowy wskazuje
VS
755 - Plague Patriarch Adept - The Occultism; Wizard
Adept; Plague Flail; Light
Armour; Putrid Protection; Plague Pendulum; brakuje dopisania dark shards - koszt punktowy je obejmuje
2x150 - Weapon Team - Globe Launcher
150 - Weapon Team - Globe Launcher - powinny byc w sumie dwa globe launchery
WoDG
681 - Chosen of Kuulima, Envy - Favour of Envy
(Kuulima); Halberd; M; C
681 - Chosen of Kuulima, Envy - Favour of Envy
(Kuulima); Halberd; M; C
jest ich po 9 sztuk, tak jak koszt punktowy wskazuje
RykMedaliki
Ucieło 2 rozpy
Ostatnio zmieniony 6 lip 2019, o 10:41 przez Shakin' Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie chodzi mi o gdybanie tylko jasne określenia. Punkty można zawsze sprawdzić.katerek pisze:A jeśli miałeś na myśli 11 a pomyliłeś się w punktach? To taki problem przy oddziałach podać ilość? Od razu widać z poziomu rozpy ile jest modeliPAWLAK pisze:Mam pytanie techniczne wałkowane już od lat. Czy błędem rozpiski jest nie podanie liczebności oddziału w ilości startowej? Tj. Np 135 - Light infantry, crossbow/ 135 - 10x Light infantry crossbow ?
BTW gdzie można poprawiać rostersy? W naszych skavenach jest nie podana liczba startowa plug monkow czyli 20.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr