DMP 2019 - Kraków - Stara Zajeznia 13/14.07
Re: DMP 2019 - Kraków - Stara Zajeznia 13/14.07
Potrzebujemy 20-30 Imperial guardów, wdzięczność wyrażana w procentach
Moge miec 10 jak by przyszlo kompletowac w transzach.Pocisk pisze:Potrzebujemy 20-30 Imperial guardów, wdzięczność wyrażana w procentach
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Semi pisze:To bede pierwszy.
MW2 w rozpie HE zsplatal sie Bluffers Helm
U Salamander gracz He ma na magu ksiazke - dominant i scrolla
Publiczna hłosta czy tylko karniaki?
co do mw 2 to nie wiem jak ten bluffers się tam wziął ale pkt się zgadzaja z tym jakby go tam nie było więc nie wprowadza to konieczności żadnej zmiany w oddziałach by zmieścić się w ograniczeniach pkt
- swieta_barbara
- habydysz
LoL, ale prehistoryczny team: Dymitr, Undead, panterq, Raptor, Koszo. Grubo.
Rozpa Gremlina jest na 4171 z tego co liczyłem.
- Janek(Gruby)
- Wałkarz
Jako reprezentant drużyny 8 Bila 2 chciałbym wznieść wyzwanie dla Ryk Medalik i liczę że nie odmówią.
Czujemy sie młodzi duchemswieta_barbara pisze:LoL, ale prehistoryczny team: Dymitr, Undead, panterq, Raptor, Koszo. Grubo.
A tak z innej beczki, nie wiem czy Laik wspominał, ale Kraków jest rozkopany po całości, jak będziecie jechać samochodami to weźcie poprawkę na duże utrudnienia w poruszaniu sie po Krk. W okolicach DMP jest rozebrana cała ulica Krakowska, więc trzeba podjechać od strony Starowiślnej. I w weekend nie ma strefy więc nie trzeba płacić za parkingi na ulicy.
Widać Danrakh postanowił dać przeciwnikom fory wywalajac mi z rozpiski 5wildów z tarczami za 325pts.Ciara pisze:Rozpa Gremlina jest na 4171 z tego co liczyłem.
xYz
A to nie jest tak, że to grających armii ma być 5, a nie graczy?Laik pisze:tego ostatniego nie znam - ale grają w 6, gruby wał...swieta_barbara pisze:LoL, ale prehistoryczny team: Dymitr, Undead, panterq, Raptor, Koszo. Grubo.
Może jeden jest trenerem, albo rezerwowym?
Wrzuciłem - powinny być wszystkie poprawki (pod tym samym linkiem)
dla leniwych wrzucam jeszcze raz
https://drive.google.com/open?id=1ylo9r ... RR8nlStHaP
dla leniwych wrzucam jeszcze raz
https://drive.google.com/open?id=1ylo9r ... RR8nlStHaP
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
+1Heptun pisze:Team Czech 2 - tak chyba mi wychodzi
Ma chłop racje. Wyprzedził mnie!
Hej tez wezme w czarnej skorce Dopiero przeczytalem ze jest taka mozliwosc, hehe, zdaze jutrowalnac przelew... w sama poreLaik pisze:Widzę że jest spore zainteresowanie, myślę więc że warto będzie na okładce wytłoczyć również nick czy imię właściciela (cena za linijkę to 5pln) więc można już przelewać 100 jeśli ktoś nie chce nicku na okładce lub 105 jeśli z nickiem/imieniem/whatever.
Przelew powinien być zatytułowany według wzoru:
"Księga - kolor - napis"
czyli np.
"Księga - granat- Laik" - przy 105
lub
"Księga - niebieska" - przy 100
Dostępne kolory:
Czarny
Granatowy
Za dopłatą +20 pln można zamówić inne okładki z materiałem skóropodobnym w różnych kolorach do wyboru poniżej:
http://www.copylandia.pl/oferta/oprawa- ... igatorska/
BTW, ksiazke, jesli zdaza wydrukowac, bo slyszalem ze moze byc roznie, zgarna mi koledzy z Wloclawskiej Salamandry ;D
Ostatnio zmieniony 9 lip 2019, o 13:07 przez Filup, łącznie zmieniany 1 raz.
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
www.facebook.com/XIIIKohorta