Qc jest Najwspanialszą Żabą
Qc jest Najwspanialszą Żabą
Aktualnie testowane listy:
1.
570 – Saruian Warlord, General, Raptor, GW, Taurosaur's Vigour, Talisman of Shielding, Talisman of Void
350 - Caiman Ancient, BSB, Basalt infusion, Binding scroll
345 – Skink Priest Adept, Druidysm, Skink Palanquin, Sun Tablet, Binding Scroll
290 - Caiman Ancient, Raptor Spirit
160 - Skink Captain, Alpha Pteradon, Shield
420 – 20 Saurian Warriors, Piranhia, M, C
3 x 160 – 15 Skink Braves, M
190 – Pteradon Sentries
210 – 3 Caimans
135 - 2 x Spearback
540 – Taurosaur, Engine of Ancients
450 – Taurosaur
415 – Stygiosaur, Mystic Traveller
2.
540 – Saruian Warlord, General, Raptor, GW, Taurosaur's Vigour, Talisman of Shielding, Dragonfire Gem
455 – Saurian Veteran, BSB, Raptor, Lance, Shield, Dusk Forged, Obsidian Rock, Aether Icon
190 – Pteradon Sentries
510 - 9 Raptor Raiders, M, C
450 – Taurosaur
3.
860 – Saurian Warlord, General, Alpha Carnosaur, XHW, Starfall Shard, Obsidian Rock
435 – Saurian Veteran, BSB, Raptor, Lance, Shield, Dusk Forged, Dragonfire Gem
420 – 20 Saurian Warriors, Piranhia, Mus, STD
3 x 160 – 15 Skink Braves, Mus
190 – Pteradon Sentries
2 x 130 – 5 Skink Hunters, Vanguard
550 – 7 Caimans, Mus
1.
570 – Saruian Warlord, General, Raptor, GW, Taurosaur's Vigour, Talisman of Shielding, Talisman of Void
350 - Caiman Ancient, BSB, Basalt infusion, Binding scroll
290 - Caiman Ancient, Raptor Spirit
190 – Pteradon Sentries
210 – 3 Caimans
135 - 2 x Spearback
450 – Taurosaur
2.
540 – Saruian Warlord, General, Raptor, GW, Taurosaur's Vigour, Talisman of Shielding, Dragonfire Gem
455 – Saurian Veteran, BSB, Raptor, Lance, Shield, Dusk Forged, Obsidian Rock, Aether Icon
190 – Pteradon Sentries
510 - 9 Raptor Raiders, M, C
450 – Taurosaur
3.
860 – Saurian Warlord, General, Alpha Carnosaur, XHW, Starfall Shard, Obsidian Rock
435 – Saurian Veteran, BSB, Raptor, Lance, Shield, Dusk Forged, Dragonfire Gem
420 – 20 Saurian Warriors, Piranhia, Mus, STD
3 x 160 – 15 Skink Braves, Mus
190 – Pteradon Sentries
2 x 130 – 5 Skink Hunters, Vanguard
550 – 7 Caimans, Mus
Ostatnio zmieniony 16 sie 2019, o 07:24 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Okazało się, ze półtorej godziny rozwoziliśmy krokiety i brakło czasu na grę. Ale spokojnie, jadę tam jeszcze razi tym razem będzie legendarnie! Mam w planach gry na dziś, jutro i środę!
Kochane Warszawiaczki. Zabiorę wam waszą godność jak janosikowe - z łatwością i przy waszych smutnych piskach.
A Jezus został królem przez abdykację, nie miał nigdy sił bo zabić oponenta ;*
No ale lista:
Kochane Warszawiaczki. Zabiorę wam waszą godność jak janosikowe - z łatwością i przy waszych smutnych piskach.
A Jezus został królem przez abdykację, nie miał nigdy sił bo zabić oponenta ;*
No ale lista:
Swoich na razie nie robię :*870 - Saurian Warlord; General; Halberd; Obsidian Rock; Starfall Shard; Alpha Carnosaur
345 - Caiman Ancient; Halberd; Light Armour; BSB; Basalt Infusion; Talisman of Shielding
580 - Cuatl Lord; Divination; Symbiosis; Jade Staff
609 - 29 Saurian Warriors; FCG
295 - 15 Saurian Warriors; Standard; Musician
630 - 8 Caimans; Halberd; Musician
239 - 3 Ramphodon Riders; Shield
239 - 3 Ramphodon Riders; Shield
135 - Spearback
135 - Spearback
415 - Stygiosaur; Mystic Traveler
4492
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Fajna lista, szkoda że Gobosa.
Abdykacja abdykacją, po prostu nigdy nie miałeś okazji dostać ode mnie wpierdolu w orczym mirrorze habibi!
Abdykacja abdykacją, po prostu nigdy nie miałeś okazji dostać ode mnie wpierdolu w orczym mirrorze habibi!
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.
- Aron_Banalny
- Masakrator
Pozamiatane, od razu widać, że warszafka rozdaje karty n'a tym forum.
Gobos nawet koło tej listy nie stał. Chciałem wam coś opowiedzieć, zrobiłem nawet zdjęcie deployu, ale Bartek w 3 turze poddał grę. Pozamiatane, jutro gram na empire i wdg bo na Darki mam zbyt łatwo.
Aron może zamiatac, z atamanem nie ma wojny. Jezus bez medalu z mastera nie wchodzimy w te rozmowy :* na legalu, bez hobbystyki się nie liczy
Aron może zamiatac, z atamanem nie ma wojny. Jezus bez medalu z mastera nie wchodzimy w te rozmowy :* na legalu, bez hobbystyki się nie liczy
To nie moja lista, ale widać, że prawdziwy gobliński król aka Jeżus dobrze pamięta porażkę z moim kartofleksem
Qc, bijemy się o króla żabę, ale to w składzie Ordin I gra najstarszy z pradawnych. Uważaj na niego
PS. Ten temat to dodatkowy smaczek przed DMP
Qc, bijemy się o króla żabę, ale to w składzie Ordin I gra najstarszy z pradawnych. Uważaj na niego
PS. Ten temat to dodatkowy smaczek przed DMP
Nie przypominam sobie żadnych porażek :*
Ja sie chętnie z Kucem założę że nigdy nie włoży korony, którą ukradł ze środka dżungli
Ja sie chętnie z Kucem założę że nigdy nie włoży korony, którą ukradł ze środka dżungli
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.
Zagrałem w te gre sumarycznie 15 gier w tym roku, czyli 15 gier w ciagu 3 lat. Jak wbije więcej niż 60 będę się mega smiał
Z drugiej strony, mam w teamie Mistrza Świata i Mistrza Polski, więc bede miał mego cięzko, spodziewam sie samych wysokich stołów
Z drugiej strony, mam w teamie Mistrza Świata i Mistrza Polski, więc bede miał mego cięzko, spodziewam sie samych wysokich stołów
- Aron_Banalny
- Masakrator
zachowaj te wymówki dla siebie, czas na słowa minął, pora by przemówiły pistolety
niech wygra lepsza żaba
niech wygra lepsza żaba
Goboss, Dancar, Qc
Dobry, zły i rudy
Dobry, zły i rudy
Ostatnio zmieniony 9 lip 2019, o 08:06 przez Jeżus, łącznie zmieniany 1 raz.
Całe życie ludzie będą się mylić co do mnie i brata ; (
Ja gram leśnymi, Dancar lizakami czupa czups.
Dancar nie gra woli sędziowac i pisać na angielskich forach że mamy dobrego booka. A przecież żaden book nigdy nie jest dość dobry
Jak będę grał własnymi listami to myślę nad 2x9 cokow. Zajazd musi być a nikt tym nie gra, nie pojmuje czemu
Jak będę grał własnymi listami to myślę nad 2x9 cokow. Zajazd musi być a nikt tym nie gra, nie pojmuje czemu
O przepraszam bardzo. Już edytujeCiara pisze:Całe życie ludzie będą się mylić co do mnie i brata ; (
Dziś Marcin Przyszły Mistrz Polski Krzemień spuścił mi syta mache. Tzn tak przypuszczam bo koło 3 tury uznałem że spokojnie dozamiata mnie do 6tej karnisz bardzo nie lubi occu, a ta helupa w rękach zmyslnego generała to broń nuklearna.
Następna bitwa jutro lub na dmp o ile tam dojedziemy bo chłopaki coś tracą wiarę i grają w fallouta
Następna bitwa jutro lub na dmp o ile tam dojedziemy bo chłopaki coś tracą wiarę i grają w fallouta