I Filupowi też zabierzemykaterek pisze:Jeeee jupi jesteśmy do odebrania
DMP 2019 - Kraków - Stara Zajeznia 13/14.07
Re: DMP 2019 - Kraków - Stara Zajeznia 13/14.07
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Ale przed fazą magii 1 tury.katerek pisze:Tuż po deklaracji szarż w 2 turze gryPSz pisze:Moze mi umknęło ale czy scenariusze są losowane przed czy już po parowaniu?
Ps. Jak wygląda sprawa przydzielania stołów do grania? Są losowanie czy mają nr od 1-5 i przypisane paringom po kolei ?
Ostatnio zmieniony 9 lip 2019, o 18:17 przez PAWLAK, łącznie zmieniany 2 razy.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Mamy problem, okazało się, że zaplanowaliśmy wygrać ten turniej. Niestety wszyscy moi teammates poszli spac, bez paringow - jeśli teraz nie wygramy dmp, to tylko dlatego.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Laik, jestes MISZCZ!
Dzieki chlopakiHeptun pisze:I Filupowi też zabierzemykaterek pisze:Jeeee jupi jesteśmy do odebrania
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
www.facebook.com/XIIIKohorta
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Napadzior kupię ci w Krakowie golonkę jeśli w przeciągu godziny zrobisz paringi
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Do losowania wymaganych jest co najmniej dwoch czlonkow osmiornicy !!
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
- Shakin' Dudi
- Masakrator
kto ma numer do napadziora ?
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Królu złoty dej paringi...
https://youtu.be/JdoiEfB-W2w
https://youtu.be/JdoiEfB-W2w
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Dajcie już spokój z tymi paringami
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dzień dobry Tomasz poproszę paringi.