Jeszcze raz przepraszam za brak odpowiedniej armii, ale to nie było działanie z premedytacją. Miałem grać pożyczoną, ale jak Laik wyżej pisał - nie dotarła. Byłem gotowy zrezygnować z turnieju, ale namówiono mnie, żebym przywiózł swoje szaraczki.Glonojad pisze:Dzięki wszytskim za turniej! Wynik nie zaskoczył mnie wcale biorąc pod uwagę nieogranie tak ogólne,jak i wzięta armią/rozpą - ale efekt wow na buziach przeciwników bezcenny :p
Mam parę uwag co do organizacji, ale to drobiazgi, jak kto chętny podzielę się na priclv,ale jedna rzecz mnie na tyle zirytowała, że jednak o tym napiszę.
Jak się umawiamy, czyt. wpisujemy na forum że full painted, to jednak armie w całości szare grać nie powinny. Sorry. Ja rozumiem,ktoś zapomniał modelu, zdarza się (choć ja nie wziętych palisadek po prostu nie wystawilem) ale szary legion? Naprawdę? Na takiej imprezie?!
Czuję się po prostu jak ostatni idiota, bo siedziałem w piątek do północy lepiac trawkę na modelach wyciągniętych z lat dziewięćdziesiątych, zamiast na przykład wyjść z dzieckiem na rower, gdy okazuje się,że standardy modelarskie jednak nie obowiązują... a może po prostu nie każdego obowiązują.
Przed 2 i 3 bitwą wyjaśniałem sytuację przeciwnikom i zaproponowałem, że możemy wpisać regulaminowe 13:7, jako że chłopaki zostaliby w 4 i w obu przypadkach nie było z tym problemu. Ba, nawet punktowo lepiej na tym wyszli, bo oboje mi wklepali 20:0.
Następnego razu nie będzie, bo sam czułem się niekomfortowo, ale gdyby był podobny problem, to sugeruję odezwać się wcześniej. Regulamin był po Twojej stronie, więc przyjąłbym to na klatę i nie musiałbyś się irytować.