Moja rozpa panowie na 1300(2heroes):
1 wariant
Warrior Priest of Sigmar 158p
Enchanted Shield
Aldred's Casket of Sorcery
Warhorse
Battle Wizard 145p
Magic Level 2;
Dispel Scroll
Ring of Volans
Steam Tank 300p
Great Cannon 100p
Pistoliers 5 muzyk 97p
Knights of the Inner Circle 6 war banner full comand group 221p
Knightly Orders 5 czempion muzyk 139p
Handgunners 10 80p
.
Flagellant Warbands 6 60 p
1300p
2 wariant:
Warrior Priest of Sigmar 154p
Armour of Meteoric Iron
icon magnus
Warhorse
Battle Wizard 150p
Magic Level 2;
Dispel Scroll
Dispel Scroll
Steam Tank 300p
Great Cannon 100p
Great Cannon 100p
Knights of the Inner Circle 6 war banner full comand group 221p
Knightly Orders 5 muzyk 123p
Handgunners 10 80p
.
Flagellant Warbands 6 doom prorok Very Happy 70 p
1300p
Empire 1300p
hmm
**2 rozpa dla mnie bardziej przekonująca chociaż...0 piechoty boli mnie zawsze
**jaka broń na preście bo nie piszesz?
**jakieś to słabiutkie jak dla mnie, mało tego stanowczo za mało nie widzę tym gry z czymkolwiek
**skoro masz 1 maga to na kij Tobie volans ring?? albo idziesz w magie albo nie; nie ma postronnej opcji IMO, a jak dajesz 2xDS to 1 lvl maga styknie, za te punkty kolejni flagusi:D
**6 flagusów hmm odważne, tanie, z klimatem(może tylko tylu ich było w danym mieście
)
**zdjol bym konnice inner circle dał gołą piętkę kawy z cora i do tego porządny klocuszek z detką bądź więcej gunerśów......ale nie słuchaj mnie ja robie szalone rozpy...nigdy nie grałem i nie zagram na altarze np.
**2 rozpa dla mnie bardziej przekonująca chociaż...0 piechoty boli mnie zawsze
**jaka broń na preście bo nie piszesz?
**jakieś to słabiutkie jak dla mnie, mało tego stanowczo za mało nie widzę tym gry z czymkolwiek
**skoro masz 1 maga to na kij Tobie volans ring?? albo idziesz w magie albo nie; nie ma postronnej opcji IMO, a jak dajesz 2xDS to 1 lvl maga styknie, za te punkty kolejni flagusi:D
**6 flagusów hmm odważne, tanie, z klimatem(może tylko tylu ich było w danym mieście
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
**zdjol bym konnice inner circle dał gołą piętkę kawy z cora i do tego porządny klocuszek z detką bądź więcej gunerśów......ale nie słuchaj mnie ja robie szalone rozpy...nigdy nie grałem i nie zagram na altarze np.
![Obrazek](http://i.imgur.com/KrQ2BFz.jpg)