Seriale wszelakie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Seriale wszelakie
Zwyczajowe seriale sa dla ludzi, którzy maja zwyczajowo dużo czasu, i musza go w jakiś bardziej badz mniej produktywny sposób wypełnić .
Ot milo czasem przeczytać o czymś co "nie zwyczajowi" ludzie oglądają, a nóż będzie to coś ciekawego.
Ot milo czasem przeczytać o czymś co "nie zwyczajowi" ludzie oglądają, a nóż będzie to coś ciekawego.
xYz
ja ogladam juz tylko Lucyfera/preachera z tych pasemek, a tak to netflixowe rzeczy jak "good wife" czy teraz "suits", z czego ten peirwszy to hit dla mnie, az dziw ze mi uciekl wczesniej
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Artein pisze:Dlaczego nikt nie rozmawia o zwyczajowych serialach?
Wróciły już Gotham, Arrow, Flash, Legends i Supergirl.
Gotham póki co jest bardzo ok. Bruce stał się naprawdę dobrą postacią. To jak zagrał na aukcji (chyba w 3 odcinku) było świetne, bardzo w stylu, w jakim Bruce Wayne powinien się zachowywać publicznie.
Seriale CW po dwóch odcinkach szału nie robią ale to tylko dwa odcinki, więc może się rozkręcą.
Mamy też, moim zdaniem, całkiem udany serial Gifted, czyli X-Men ale bez tych naprawdę dużych imion. Mamy natomiast Polaris, Blink czy Thunderbirda. Całkiem niezła obsada jak na taki serial. Do tego jednym z reżyserów jest Bryan Singer.
Bo z tego co wymieniłeś to tylko Gotham jest do oglądania . Reszta jest tak kurewsko słaba, że nawet nie sprawdzam co tam się dzieje. (i Flash którego lubiłem meh 1 odcinek już powrót? żart )
Gifted spoko zobaczymy jak się rozkręci.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Jestem w połowie ale trochę marnuje potencjał.
Inne So lepsze xD
Inne So lepsze xD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Odpowiadasz botowi.
Mogę pogadać z Tobą tylko napisz coś xD a bot całkiem fajny serial polecil, dopóki nie klikasz firanek może rozrusza temat xD
- swieta_barbara
- habydysz
Co to znaczy "klikać firanki"?
Bot w opisie miał link zatytułowany "piękne firanki". Dowcip stracił czar wraz z usunięciem oryginalnego posta
Właśnie skończyliśmy z dziewczyną oglądać Sex Education na Netflixie. Fenomenalny! Zabawny, ciepły, dobrze zagrany i napisany, z sympatycznymi bohaterami, brytyjski... same zalety
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins."
Finał nie spełnił moich przewidywań to fochlem xD poza tym hitCyel pisze:Właśnie skończyliśmy z dziewczyną oglądać Sex Education na Netflixie. Fenomenalny! Zabawny, ciepły, dobrze zagrany i napisany, z sympatycznymi bohaterami, brytyjski... same zalety
nowy sezon Punishera na Netflixie już jest
Jak w netflix ie to mega hit
Co tu gadać dużo... To co mieli zjebać wygląda na to że zjebali tj:
- Nilfgardczycy aka kitowcy
- Wciskanie czarnoskórych aktorów gdzie sie da ( czarne driady... no kurwa) Czekam tylko na to kto się okaże gejem
- Imo bardzo słaba Yennefer. Strasznie mi nie podchodzi aktorka.
Reszta bardzo fajnie się zapowiada. Nie ma co marudzić na siłę.
PS: Już jest memiczny ten serial xD
- Nilfgardczycy aka kitowcy
- Wciskanie czarnoskórych aktorów gdzie sie da ( czarne driady... no kurwa) Czekam tylko na to kto się okaże gejem
- Imo bardzo słaba Yennefer. Strasznie mi nie podchodzi aktorka.
Reszta bardzo fajnie się zapowiada. Nie ma co marudzić na siłę.
PS: Już jest memiczny ten serial xD
Mówi się trudno i idzie się dalej ...