Banner of Murder a pursuing into fresh enemy
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Clipping to zasada którą możesz zastosowac grając w domu.
Najlepiej jak ustalisz przed bitwą czy na to gracie.
A co do samego gonienia to starasz sie dostawic jak najwięcej modeli.
Jeżeli zasięgu starczy tylko na corner to corner to niem innego wyjscia.
Najlepiej jak ustalisz przed bitwą czy na to gracie.
A co do samego gonienia to starasz sie dostawic jak najwięcej modeli.
Jeżeli zasięgu starczy tylko na corner to corner to niem innego wyjscia.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Jest tak jak pisze Marek Golan. (ew. Zyraf)
Reszta to bełkot, typu;..
nie zwracajcie na to uwagi.
Reszta to bełkot, typu;..
Anonymous Poster pisze:jeśli jest corner to corner to wykonujesz tzw clipping i dostawiasz normalnie cały oddział.
nie zwracajcie na to uwagi.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
NIe wiesz o czym piszesz - odchodzę na cały dzień od kompa.Reyki pisze:Czemu tak sądzisz?Clipping to oficjalna zasada GW.
Nie zmieniaj zasad.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Ale ty pierdzielisz REyki ze az zeby ci leca.....Wiesz ze dzwonia tylko nie wiesz w ktorym kosciele
Nad akapitem o Clipingu jest kursywa napisane " To nie sa oficjalne zasady tylko zbior sugestii".Owszem jak sobie ustalisz z przeciwnikiem to sie zsunac mozesz. Jak nie bedzie chcial to mozesz sie cmoknac w pompke.

podpis nieregulaminowy - administracja
IMO na pogoń rzucasz 3-4d6 (2-3d6 plus enemy in the way czyli nowa szarża).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Moim zdaniem nie.Reyki pisze:IMO na pogoń rzucasz 3-4d6 (2-3d6 plus enemy in the way czyli nowa szarża).
Czyli rozumiem że ostatni akapit tego działu równiez mnie nie obowiązuje? Chodzi mi o generosity.... Chociaż patrząc na styl gry i podejście niektórych widzę że u nich nie obowiązuje....Malal pisze:Ale ty pierdzielisz REyki ze az zeby ci leca.....Wiesz ze dzwonia tylko nie wiesz w ktorym koscieleNad akapitem o Clipingu jest kursywa napisane " To nie sa oficjalne zasady tylko zbior sugestii".Owszem jak sobie ustalisz z przeciwnikiem to sie zsunac mozesz. Jak nie bedzie chcial to mozesz sie cmoknac w pompke.